Vlad Iacob intervine în cazul penalty-urilor neacordate pentru Dinamo: ”Deciziile de arbitraj lasă de dorit câteodată. Dacă vom avea hotărâri nefavorabile, va fi dificil să îndeplinim obiectivul”

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2022, 13:51 Liga 2
Vlad Iacob intervine în cazul penalty-urilor neacordate pentru Dinamo: ”Deciziile de arbitraj lasă de dorit câteodată. Dacă vom avea hotărâri nefavorabile, va fi dificil să îndeplinim obiectivul”

Administratorul special al clubului Dinamo, Vlad Iacob, a comentat și el cele întâmplate în partida dintre ”câini” și CSM Slatina, în urma căreia echipa pe care o reprezintă nu a beneficiat de două lovituri de la 11 metri evidente.

Iacob a declarat însă că Dinamo mai are șanse la play-off.

Vlad Iacob a reacționat după ce Dinamo nu a primit două penalty-uri în partida cu CSM Slatina

Cu două puncte în plus, cu siguranță entuziasmul în tabăra dinamovistă ar fi fost și mai mare, în urma rezultatelor pozitive din ultima perioadă, din Liga 2. Deși nu a atacat arbitrajul, având un discurs civilizat, Vlad Iacob nu a putut trece peste decizii luate de brigada de arbitraj condusă de Vlad Baban (Iaşi) și le-a comentat.

  • O fază în urma căreia Dinamo trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri s-a petrecut în minutul 90+5, după ce portarul Ionuț Pop, după cum se vede și în imagine, l-a lovit cu pumnii în cap pe Alexandru Darius Pop, fără ca anterior să atingă balonul.
  • În minutul 73, Valentin Borcea a fost faultat în careu de Andrei Trașcu, în urma unei intrări prin alunecare, dar arbitrul central a făcut semn că nu s-a întâmplat nimic.

Vlad Iacob consideră și el că Dinamo trebuia să primească două lovituri de la 11 metri cu CSM Slatina

În plus, dată fiind situația grea pe care o traversează Dinamo din punct de vedere financiar, astfel de momente adâncesc și mai mult problemele la nivel intern. Oricum, Iacob speră ca în duelurile următoare arbitrajul să nu mai fie unul în defavoarea lui Dinamo, ci echidistant.

După cum vedem și în Liga 1, deciziile de arbitraj câteodată lasă de dorit, altădată decid titluri de campioană, promovări, retrogradări. Dacă avem multe decizii de arbitraj nefavorabil, evident că ne va fi dificil să ne îndeplinim obiectivele. Uneori, ai nevoie și de un penalty atunci când chiar meriți.

Nu era nevoie să vină astfel de momente, dar mergem înainte, nu putem comenta arbitrajul. Trebuia să marcăm! Oricum, nu cred că intervine panica, jucătorii știu că avem șanse matematice să ne calificăm în play-off și vor lupta pentru asta”, a declarat Vlad Iacob despre partida care a avut loc la Giurgiu.

Dinamo poate termina runda a 12-a unde a început-o, pe locul 11

La 17 puncte a ajuns Dinamo în urma remizei cu CSM Slatina, fiind pe locul 9. Însă, ”câinii” au deschis runda a 12-a, astfel că o pot termina acolo unde au început-o, pe locul 11, în cazul în care CS Comunal Șelimbăr și Concordia Chiajna își vor câștiga partidele sau vor face egaluri.

CSM Slatina e pe locul 7, cu 19 puncte, acum la egalitate cu locul 6, Unirea Slobozia, și la numai două puncte de locul 3, SC Oțelul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-neasteptata-a-lui-ovidiu-burca-dupa-ce-dinamo-a-fost-privata-de-doua-lovituri-de-pedeapsa-cu-csm-slatina-19251348

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-csm-slatina-se-joaca-de-la-ora-1700-ovidiu-burca-isi-intalneste-fosta-echipa-pe-care-a-promovat-o-in-liga-2-dar-unde-nu-a-fost-pastrat-19251273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-fericit-ca-dinamo-e-sub-csm-slatina-dupa-meciul-direct-doar-de-atat-sunt-multumit-antrenorul-oltenilor-surprins-de-jucatorii-lui-ovidiu-burca-au-fost-des-19251357

https://liga2.prosport.ro/seria-1/verdict-crunt-pentru-antonio-bordusanu-ruptura-de-ligamente-incrucisate-si-menisc-tanarul-lui-dinamo-accidentare-care-ii-blocheaza-ascensiunea-19251236

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2022, 13:51 Liga 2
Pe aceeași temă