Vivi Stamate spune ce l-a determinat să accepte funcția de manager sportiv la Oțelul. „Nu sunt vorbe mari, eu sunt oțelar”

Vivi Stamate spune ce l-a determinat să accepte funcția de manager sportiv la Oțelul.**

Vivi Stamate, care de vineri este noul manager sportiv al FC Oțelul Galați, a spus că nu avea cum să refuze clubul pentru care a muncit aproape toată viața.

„În această dimineață am semnat contractul. Cineva trebuia să accepte, chiar dacă situația clubului este foarte grea. Nu sunt vorbe mari, eu sunt oțelar și am datoria de a încerca să-mi ajut echipa de suflet”, a spus Stamate.

Noul manager sportiv al FC Oțelul a mai adăugat că un motiv în plus de a reveni la clubul gălățean îl reprezintă faptul că a lucrat în trecut cu mulți dintre jucători: „Îi știu foarte bine pe mulți dintre ei și trebuie ajutați să depășească acest moment. Altfel, pot pierde toată munca pe care au făcut-o de când s-au apucat de fotbal și, din păcate, unii se pare că nu au înțeles acest lucru, că joacă în primul rând pentru viitorul lor. O să am discuții individuale cu ei”.

Stamate a spus că primul său obiectiv este unul imediat, câștigarea ultimului meci din acest an, cel de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Oțelul este penultima în clasamentul ligii secunde, Seria I.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
 

Pe aceeași temă