Viorel Tănase speră să-i ducă pe „marinari” în Liga I

10 Jan. 2012, 12:09 Liga 2
Viorel Tănase** speră să-i ducă pe

FC Farul Constanța are începând de luni un nou antrenor principal. Viorel Tănase a semnat cu gruparea constănțeană o înțelegere pentru următoarele șase luni, cu drept de prelungire încă doi ani.
Noul antrenor al marinarilor crede că Farul mai are șanse de a promova, chiar dacă se află destul de departe de locurile promovabile.

La conferința de presă de prezentare, Viorel Tănase a declarat: „Mulțumesc conducerii Farului că m-a contactat și că m-a ales pe mine să antrenez o echipă de tradiție cum este Farul. Obiectivul meu personal este să duc echipa din nou în Liga I; sunt onorat că am această oportunitate și, deși nu va fi ușor, voi face tot posibilul să îmi fac treaba cât mai bine și cu rezultate bune. Eu am încredere în puterile mele de a face o echipă performantă la Constanța. Sunt șapte puncte distanță între noi și un loc promovabil, iar o serie de trei victorii într-o competiție așa echilibrată te poate duce imediat acolo sus, în lupta pentru un loc în eșalonul de elită al țării, acolo unde este locul Farului”.

Antrenorul Farului spune că lucrează deja la alcătuirea unui lot competitiv și că are în vedere 10 jucători printre care și fotbaliști de top.

„Îmi doresc să aduc la Constanța numai jucători peste valoarea actuală a lotului. Nu putem da nume încă, dar pot spune că avem în vedere zece jucători dintre care aproape jumătate sunt fotbaliști de top care au evoluat în Liga I. Pe această listă se află și câțiva străini”, a declarat Viorel Tănase.

Articol scris de Cristian BANCIU

10 Jan. 2012, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă