Viorel Duru: „Doar cinci din cele 11 cluburi de Liga a II-a au primit licența pentru prima divizie”

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 13:21 Liga 2
Viorel Duru:**

Directorul Administrației de licențiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că doar cinci grupări au primit licența pentru a evolua în prima divizie din cele 11 cluburi de Liga a II-a care au solicitat-o, conform deciziei primei instanțe.

„Sistemul de licențiere la Liga a II-a este în desfășurare. S-a luat o decizie în primă instanță, care a putut fi atacată cu apel până pe 28 mai. Pe data de 3 iunie vor fi audiate cluburile care au făcut apel la deciziile de refuzare a licenței, dar nu pot nominaliza. Din 11 cluburi care au solicitat licența, cinci au primit, iar șase se puteau duce în apel. Dintre cele șase doar patru au apelat decizia. Pe 7 iunie se va da decizia definitivă și executorie pe plan național. În termen de 21 de zile dacă nu iau licența, pot apela la TAS”, a spus Duru.

Formațiile FC Botoșani, Săgeata Năvodari, Corona Brașov și ACS Poli Timișoara au promovat în Liga I din cele două serii ale diviziei secunde, dar Duru nu a precizat dacă acestea au primit licența.

Oficialii formației ACS Poli au anunțat însă că formația bănățeană a primit astăzi „ok”-ul din partrea Comisiei de acordare a licenței.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (MEDIAFAX)

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă