„Vioară” crede că Farul își va vinde scump pielea la Buzău: „Am fi fraierii fraierilor dacă nu câștigăm”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 12:51 Liga 2

Gloria Buzău încheie anul cu un meci în fața propriilor spectatori. Echipa lui Viorel Ion are șansa, în cea de-a 16 etapă, să urce pe locul 4 în Seria I dacă va învinge pe Farul Constanța.

Cum Săgeata Năvodari, echipa din fața buzoienilor, va pierde la „masa verde” meciul cu SC Bacău din cauza neprogramării, Gloria Buzău va trece peste ei în clasament cu 3 puncte obținute sâmbătă. Cu toate că sunt invincibili pe teren propriu, până acum cedând doar două puncte după un egal chiar împotriva Săgeții, jucătorii echipei din Crâng nu vor avea o misiune ușoară având în vedere că „marinarii” au remizat etapa trecută cu liderul. Aceasta este și teama tehnicianului Viorel Ion, care speră ca jucătorii săi să nu considere meciul ușor, mai ales că în urmă cu o săptămână au marcat șapte goluri în poarta Berceniului.

„Să nu creadă cineva că sâmbătă vom avea un meci ușor, că dacă am bătut cu 7-1 pe Berceni cu Farul o să fie la fel. Vedeți ce a făcut Farul în ultima etapă! Dar pe de altă parte, am fi fraierii fraierilor dacă nu câștigăm meciul de sâmbătă cu Farul Constanța, ca să terminăm în primele cinci locuri. Așa cum am spus-o încă de la începutul sezonului, pentru noi important este să ținem echipa în campionat. Este obiectivul primordial,  însă asta nu înseamnă că nu dorim să fim și noi în prima jumătate a clasamentului pentru a juca în play-off. Oricum, dacă raportăm la problema financiară, este mai mult decât bine ceea ce am realizat până acum. Nu vreau să fiți în pielea mea, a unui antrenor, să intrați în vestiar și să vedeți numai capete plecate, chiar și după victorii”, a spus antrenorul Gloriei înaintea partidei cu constănțenii.

Și pentru jocul de sâmbătă Gloria continuă să aibă probleme de lot. Pe lângă accidentările mai vechi ale lui Marius Voicu și Adrian Răduca, Viorel Ion nu-i va avea la dispoziție pe Cătălin Vlaicu și Gabriel Bobe, ambii suspendați. Nini Popescu este incert pentru acest joc din cauza unei întinderi la inghinali. Revine, în schimb, portarul Cristian Stoicescu, absent cu Berceni după eliminarea din finalul jocului de la Voluntari.

În tur, în etapa a 5-a, Farul Constanța realiza împotriva Gloriei prima victorie în noul sezon. „Marinarii” câștigau pe teren propriu cu un categoric 4-0. Atunci, golurile erau marcate de Enciu (9, 63), Răduca (27 – autogol) și Ivănică (76).

Articol scris de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 12:51 Liga 2
Pe aceeași temă