Viitorul Pandurii speră să recupereze la Constanța punctele pierdute acasă cu ”U” Cluj. Flavius Stoican: ”Trebuie să facem totul ca să ne întoarcem victorioși”

Mircea OGLINDOIU 26 Feb. 2021, 15:14 Liga 2
Viitorul Pandurii speră să recupereze la Constanța punctele pierdute acasă cu ”U” Cluj. Flavius Stoican: ”Trebuie să facem totul ca să ne întoarcem victorioși”

După pasul greșit din meciul cu Universitatea Cluj, pierdut, etapa trecută, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, Viitorul Pandurii Târgu Jiu speră să revină pe podium, după meciul de duminică, de la Constanța, cu Farul.

Antrenorul Flavius Stoican privește meciul cu optimism, dar acuză programul aglomerat al echipei sale, care, la doar trei zile după meciul malul Mării Negre, se va deplasa la Cluj, pentru un nou duel cu Universitatea, de data aceasta în sferturile de finală ale Cupei României.

Flavius Stoican se teme din nou de gazon, acum de cel de la Constanța

Stoican se teme de starea gazonului, pe care a dat vina și după înfrângerea din etapa trecută, când a jucat pe teren propriu, la Târgu Jiu.

”Fiecare partidă rămăsă e importantă, plus Cupa României. Vrem să fim mai buni, acesta este țelul nostru. Și noi, și Farul, ne dorim să intrăm în play-off. Este un meci deschis oricărui rezultat și sunt șanse egale pentru ambele participante. Nu știu cât de bun o să fie terenul de joc, dar indiferent pe ce teren jucăm trebuie să facem totul să ne întoarcem cu puncte. În ambele competiții, voi juca cu cea mai bună formație. Băieții care sunt mai bine din punct de vedere mental, fizic și calitativ, la meciul următor, vor intra. Nu menajez pe nimeni. Dacă terenul se va prezenta în condiții optime este nevoie de un joc bărbătesc, muncitoresc”, a declarat Stoican, citat de gorjeanul.ro.

Andrei Sin, apt de joc pentru Viitorul Pandurii

Doi jucători de la Viitorul Pandurii au probleme medicale înainte de confruntarea cu ”marinarii”. ”La Pîrvulescu persistă încă o durere de spate, iar Chelariu are o problemă medicală la gleznă. Deja l-am integrat pe Andrei Sin, dar mai are nevoie de ceva timp ca să debuteze. Am jucat și un amical la Rovinari. Chiar dacă nu m-a interesat scorul, pentru că e o diferență mare de valoare, m-a interesat să le dau minute celor care au jucat mai puțin”, a mai spus antrenorul echipei gorjene.

Dacă Viitorul Pandurii a ajuns de pe locul 2 pe 4, după eșecul cu ”U” Cluj, cu 25 de puncte strânse în 14 meciuri, Farul a rămas pe locul 12, după remiza de la Călărași, 1-1 cu Dunărea, având 21 de puncte strânse tot în 14 partide.

Farul și Viitorul Pandurii joacă în etapa a 17-a a Ligii 2 duminică, 28 februarie, de la ora 11:30, pe stadionul din Constanța.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-isi-va-pierde-golgheterul-chiar-si-in-cazul-promovarii-daniel-paraschiv-s-a-decis-categoric-nu-voi-mai-ramane-19170757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-modificat-regulamentului-national-de-licentiere-a-cluburilor-si-de-fair-play-financiar-plata-datoriilor-a-fost-amanata-daca-echipele-au-inregistrat-venituri-mai-mici-in-2020-19171387

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-sin-revine-in-liga-2-si-viseara-la-promovare-echipa-cu-care-a-semnat-fostul-jucator-al-lui-dinamo-19169936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/in-alte-vremuri-asta-era-tradare-nationala-ciprian-marica-mesaj-dur-despre-starea-fotbalului-romanesc-dupa-recenta-sa-prezenta-pe-un-stadion-suntem-la-ani-lumina-fata-de-19170732

https://liga2.prosport.ro/special/oferta-valorica-a-ligii-2-din-ultimul-deceniu-uta-a-dat-cei-mai-multi-jucatori-spre-liga-1-prin-transfer-urmata-de-chindia-mioveni-si-petrolul-19170908

Mircea OGLINDOIU 26 Feb. 2021, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă