Viitorul Pandurii continuă să sufere. Florin Stîngă, sincer înaintea partidei cu Minaur Baia Mare, după ce și-a criticat public jucătorii

Andrei PASCU 25 Nov. 2022, 14:47 Liga 2
Viitorul Pandurii continuă să sufere. Florin Stîngă, sincer înaintea partidei cu Minaur Baia Mare, după ce și-a criticat public jucătorii

Florin Stîngă este nemulțumit de modul în care arată Viitorul Pandurii în acest sezon, atacând și public jucătorii pentru faptul că greșesc prea mult. De altfel, înaintea jocului cu Minaur Baia Mare, de sâmbătă, din etapa a 15-a a Ligii 2, Stîngă a remarcat tot erorile din ultimele runde.

Florin Stîngă continuă să fie apăsat de greșelile pe care jucătorii săi le-au făcut în ultimele runde și care au dus Viitorul Pandurii într-un context nefavorabil, un context care pune presiunea retrogradării pentru formația gorjeană și în acest sezon.

Viitorul Pandurii continuă să aibă probleme. Florin Stîngă, înaintea partidei cu Minaur Baia Mare: ”Facem în continuare multe greșeli personale”

Antrenorul formației din Târgu Jiu continuă să lucreze la minusurile pe care echipa sa le are, dar, cu toate acestea, munca e una de durată și ele nu se elimină atât de ușor, drept dovadă fiind chiar faptul că nu au fost remediate de când a venit la echipă.

Florin Stîngă a lăudat și Minaur Baia Mare pentru modul în care s-a prezentat până acum în Liga 2, în special după numirea lui Mihai Iosif în funcția de ”principal”.

Cred că pe orice antrenor îl îngrijorează când echipa nu are rezultate. Din punctul meu de vedere, facem în continuare multe greșeli personale. Multe lucruri pe care la antrenamente le-am pregătit, le-am discutat, am ajuns la un consens dar, când vine jocul, din păcate, greșim din nou.

Am încredere în jucători că până la urmă vom depăși și aceste momente și, ușor-ușor, vom elimina greșelile pe care le facem și vor apărea rezultatele pe care ni le dorim. Meciul de la Baia Mare este foarte important pentru noi. Pornim încrezători la drum și sperăm să facem un joc bun și să obținem și rezultatul scontat.

Pauza competițională ne-a ajutat, am mai luat un joc de pregătire cu Slatina, am mai văzut lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățim, dar mie îmi place tot timpul să fim în competiție”, a spus Florin Stîngă, conform Gorjeanul.

Florin Stîngă, laude pentru Minaur Baia Mare înaintea partidei cu Viitorul Pandurii

Florin Stîngă a avut cuvinte de laudă și la adresa anumitor jucători pe care îi are formația din Baia Mare în lot, dar și publicul crede antrenorul că va fi o problemă în confruntarea de sâmbătă, de la Baia Mare, de la ora 11:00.

Au doi mijlocași centrali foarte buni, un atacant care a cochetat și cu Liga 1. Au un antrenor care a venit cu entuziasm, cu plăcere, care a făcut performanță cu Rapid.

De asemenea, au un public care îi susține tot timpul. Este o echipă care la anul își dorește promovarea, așa că ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim un adversar bun, greu de bătut pe teren propriu”, a mai spus Stîngă.

Minaur Baia Mare și Viitorul Pandurii, despărțite de un punct în clasamentul din Liga 2

Minaur Baia Mare e pe locul 15 din 20 de echipe în Liga 2, cu 14 puncte după 14 meciuri. Viitorul Pandurii este pe locul 14, cu 15 de puncte. În runda a 14-a, formația lui Florin Stîngă a pierdut cu 0-4 partida cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu.

De partea cealaltă, maramureșenii au cedat cu 0-1 pe terenul echipei SC Oțelul.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

Andrei PASCU 25 Nov. 2022, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă