Viitorul Constanța a primit licența pentru Liga I

25 May. 2012, 14:12 Liga 2
Viitorul Constanța** a primit licența pentru Liga I

Viitorul mai are nevoie de un singur punct din ultima etapă a Ligii a II-a, din întâlnirea de pe teren propriu cu Săgeata Năvodari, (în această etapă urmând a căștiga la masa verde, deoarece trebuia să joace cu Victoria Brănești) pentru a promova matematic și pentru reuși cea mai importantă performanță din istoria clubului constănțean.

Dacă egalul de care are nevoie pare ușor de obținut având în vedere valoarea lotului, celălalt pas pe care echipa patronată de Gheorghe Hagi trebuia să-l treacă a fost făcut în această dimineață.

Site-ul oficial al FC Viitorul Constanța anunță că în această dimineață, pe adresa clubului, a sosit o înștiințare oficială din partea Comisiei de Licențiere care i-a informat că au primit licența pentru a evolua în sezonul 2012/2013 în Liga I.

În acest moment, Viitorul Constanța este clasată pe prima poziție a Seriei I datorită golaverajului. Echipa antrenată de Cătălin Anghel este la egalitate de puncte cu CSMS Iași (55) și are două puncte în fața ocupantei locului 3, Delta Tulcea, formație pe care o va depăși în clasament la final în caz de egalitate datorită meciurilor directe.

25 May. 2012, 14:12 Liga 2
Pe aceeași temă