VIDEO | Vlad Bogdan, eroul Unirii Dej la debutul în noul sezon de Liga 2. Tânărul a marcat un gol frumos cu FK Miercurea Ciuc și a povestit trăirile: ”Prima dată mi-am pus mâinile în cap, am crezut că am ratat”

Răzvan STÎNGĂ 08 Aug. 2022, 14:57 Liga 2
VIDEO | Vlad Bogdan, eroul Unirii Dej la debutul în noul sezon de Liga 2. Tânărul a marcat un gol frumos cu FK Miercurea Ciuc și a povestit trăirile: ”Prima dată mi-am pus mâinile în cap, am crezut că am ratat”

Vlad Bogdan (19 ani) a fost eroul echipei Unirea Dej în prima etapă din noul sezon al Ligii 2, în care a debutat cu victorie, scor 2-1 cu FK Miercurea Ciuc, pe teren propriu. Tânărul rămas și din această vară sub comanda lui Dragoș Militaru a marcat golul victoriei, în minutul 83.

Vlad Bogdan, golul victoriei în Unirea Dej – FK Miercurea Ciuc 2-1

A fost al doilea gol în Liga 2 pentru tânărul ajuns la Dej de la Petrolul, iar la finalul partidei cu formația din Miercurea Ciuc a povestit cum a trăit momentul reușitei, un episod pe care nu-l va uita, cu siguranță, niciodată.

În primă fază, Vlad Bogdan a crezut că mingea nu a intrat în poartă. A considerat că șutul său s-a dus pe lângă. A fost însă o execuție chiar spectaculoasă a jucătorului de 19 ani, care a șutat din apropierea liniei de 16 metri, lateral stânga.


Sunt foarte bucuros că am reușit să aduc cele trei puncte echipei. Vreau să îi mulțumesc lui Angelo (n.r. – Cocian), că a avut ocazia să îmi paseze. A văzut foarte bine jocul. Am făcut o preluare și am zis să trag la poartă. Prima dată mi-am pus mâinile în cap, am crezut că nu e mingea în poartă, dar după ce am văzut plasa fluturând, m-am bucurat.

(N.r. – Despre partida cu FK Miercurea Ciuc în sine) A fost un joc echilibrat, am avut ocazii și noi, dar și ei, dar s-a văzut că echipa mai bună a câștigat.

(N.r. – Despre următoarea partidă, cu CSC Dumbrăvița) Am avut și un amical cu ea, nu contează rezultatul de atunci, dar acum trebuie să ne luăm revanșa”, a spus tânărul Unirii Dej după jocul cu formația pregătită de Francisc Dican.

Vlad Bogdan a marcat un gol în sezonul trecut de Liga 2

Un singur gol mai avea Vlad Bogdan în Liga 2, reușit tot pentru Unirea Dej, sezonul trecut, când puncta într-o partidă din sezonul regular, din runda a 19-a, 1-0 cu Viitorul Pandurii. Stagiunea 2021-2022 a fost terminată de Bogdan cu 14 meciuri în Liga 2.

După jocul cu CSC Dumbrăvița, din etapa a 2-a, Unirea Dej va juca acasă, cu Politehnica Iași, care a debutat cu un egal în noul sezon, 0-0 cu SC Oțelul, la Galați. În etapa a 3-a, formația lui Dragoș Militaru va merge pe terenul lui Dinamo, pentru ca ulterior să primească vizita echipei Unirea Constanța.

Unirea Dej a pierdut amicalul cu CSC Dumbrăvița disputat în iulie 

La jumătatea lunii iulie, Unirea Dej și CSC Dumbrăvița au jucat un meci amical, la Dej, din care învingătoare a ieșit nou-promovata în Liga 2, scor 2-1. Adrian Ungureanu deschidea scorul în minutul 40, iar pentru formația lui Dragoș Militaru egala Alexandru Pop în minutul 52, după ce transforma o lovitură de la 11 metri.

Scorul final a fost stabilit de Cristian Grancea, care puncta pe final, în minutul 86.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-unirea-dej-19239917

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-primire-prietenoasa-la-dej-din-partea-galeriei-unirii-la-chiar-prima-deplasare-din-noul-sezon-brigada-someseana-a-avut-mesaje-speciale-pentru-c-19239912

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-buftea-buzau-ramnicu-valcea-targu-jiu-si-dej-derby-ul-moldovei-are-startul-la-ora-1130-19239577

Răzvan STÎNGĂ 08 Aug. 2022, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă