VIDEO | Unirea Dej, prestație și victorie pe placul lui Dragoș Militaru! Reacția antrenorului, după succesul de acasă cu FK Miercurea Ciuc

Răzvan STÎNGĂ 07 Aug. 2022, 14:59 Liga 2

În ciuda jucătorilor plecați în această vară de la echipă, câteva nume foarte importante, Unirea Dej a început excelent noul sezon de Liga 2, iar în prima etapă a reușit și prima surpriză. Formația lui Dragoș Militaru a trecut, pe teren propriu, de FK Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-1.

Unirea Dej, victorie cu 2-1 în partida cu FK Miercurea Ciuc! Reacția lui Dragoș Militaru

Partea a doua a duelului de la Dej a adus toate golurile. În minutul 62 a picat prima reușită, a oaspeților, care au punctat prin Lorant Kovacs, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Apoi, 11 minute mai târziu, a venit și egalarea pentru Unirea Dej, autor al golului Alex Pop.

Gazdele au prins încredere și, împinși de la spate și de suporteri, care au făcut o atmosferă foarte frumoasă în tribune, au dat lovitura în minutul 83, prin Vlad Bogdan, care a punctat cu un șut din careu.

  • Unirea Dej a început în formula: Railean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, Al. Militaru, Cocian, Al. Pop, Blaj (cpt.), Fulga;

Dragoș Militaru: ”Mi-am dorit foarte mult să începem acest sezon cu o victorie”

Dragoș Militaru a declarat la finalul confruntării că partida a fost una în nota pe care o aștepta din partea jucătorilor săi, cu încredere și cu un ritm de joc destul de ridicat, iar victoria a catalogat-o drept meritată, chiar dacă Unirea Dej a întâlnit una dintre pretendentele la play-off-ul Ligii 2.

Vreau să îi felicit pe băieți pentru victorie, e un început foarte bun de sezon pentru noi. Mi-am dorit foarte mult să începem acest sezon cu victorie, cu un meci bun și pentru lumea care a venit în tribune. A fost un meci spectaculos, dar cred că mai spectaculos a fost în tribune, pentru că am avut emoții.

A trebuit să întoarcem rezultatul după ce am fost conduși, dar eu zic că am făcut un meci mai bun în repriza a doua decât în prima, cu ocazii mai multe și cred că victoria e meritată.

Nu am văzut foarte bine faza penalty-ului. Am avut faza de construcție și faza penalty-ului a fost total aiurea. Nu trebuia să se ajungă acolo, dar dacă s-a dat…. o să ne uităm pe fază, dar dacă s-a dat, acum nu mai avem ce să schimbăm. Dacă a fost, a fost, dacă nu a fost, s-a dat, s-a marcat și după aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

(N.r. – Despre Vlad Bogdan) El face parte din lotul nostru de jucători, sunt foarte mulțumit că intră cu atitudinea corectă. El a intrat bine azi de pe bancă, poate săptămâna următoare o să fie altcineva care va intra și o să ajute. Sunt mulțumit de cine a intrat, de cine s-a zbătut. Din punctul acesta de vedere i-am felicitat, pentru că asta îmi doresc de la jucători, să intre bine, să aibă atitudine”, a declarat Dragoș Militaru la finalul confruntării.

Dragoș Militaru cere aportul fanilor în număr și mai mare. Ce a spus despre partida din runda următoare

Dragoș Militaru s-a folosit de această ocazie să îi cheme, din nou, pe oameni la stadion, în etapele următoare pe care Unirea Dej le va disputa pe teren propriu. El a făcut o analiză în mare și a jocului următor, cu CSC Dumbrăvița, echipă promovată în această vară în Liga 2, din Liga 3.

Va lua ca reper, în mod clar, debutul acesteia în Liga 2, în partida cu Viitorul Pandurii, de la Târgu Jiu, câștigată cu 1-0, dar și întâlnirea directă din 19 iulie, terminată cu victoria echipei CSC Dumbrăvița, scor 2-1.

Tuturor cred că ne-a fost dor de fotbal, azi cred că s-au făcut trei luni de zile de la ultimul meci oficial. A fost o pauză lungă, dar mă bucur că ne-am pregătit bine și că am început așa acest campionat.

Sper ca lumea să vină în continuare la stadion, pentru că vremea e frumoasă. Îi felicit pe cei care au venit azi, a fost foarte, foarte frumos, ne-au susținut. Mi-aș dori, sincer, ca în meciurile următoare să vină și mai multă lume. Suntem o echipă tânără, jucăm cu elan și o facem și pentru cei care vin în tribune.

(N.r. – Analiza partidei cu CSC Dumbrăvița) O să avem o zi liberă, după care o să analizăm următorul adversar. O să analizăm meciul lor, probabil o să-l vedem. Îi știm pentru că am jucat un meci amical cu ei și cred că o să fim pregătiți pentru joc. Îmi doresc ca toată lumea să fie bine, să nu mai avem probleme medicale. Sper ca jucătorii care au ceva probleme să revină cât mai repede, cu ei o să fie și mai bine”, a mai spus Militaru.

Unirea Dej, dueluri cu CSC Dumbrăvița și Poli Iași în următoarele două etape de Liga 2

După jocul cu CSC Dumbrăvița, din etapa a 2-a, Unirea Dej va juca acasă, cu Politehnica Iași, care a debutat cu un egal în noul sezon, 0-0 cu SC Oțelul, la Galați. În etapa a 3-a, formația lui Dragoș Militaru va merge pe terenul lui Dinamo, pentru ca ulterior să primească vizita echipei Unirea Constanța.

Jucătorii Unirii Dej au sărbătorit alături de fani victoria cu FK Miercurea Ciuc

Foto: Riti Jozsef / Unirea Dej
Video: Unirea Dej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Aug. 2022, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă