VIDEO | Unirea Dej a sărbătorit victoria cu Dinamo cu mii de spectatori. Cum a fost primită acasă echipa lui Dragoș Militaru

Răzvan STÎNGĂ 28 Aug. 2022, 15:25 Liga 2

Unirea Dej a avut parte de o primire specială la revenirea în oraș, după jocul de la Clinceni cu Dinamo, pe care l-a câștigat cu 3-2, dar totul a fost influențat de un anumit context. Sâmbătă au fost sărbătorite zilele Municipiului Dej, iar autoritățile locale au organizat un concert în centrul orașului.

Unirea Dej, primită de mii de spectatori la revenirea de la Clinceni, după succesul cu Dinamo

Pentru că sărbătoarea locală s-a întâmplat să fie în aceeași perioadă în care a fost programat și jocul dintre Dinamo și Unirea Dej, organizatorii s-au gândit să le facă o primire specială elevilor lui Dragoș Militaru, chiar dacă s-au întors acasă după un drum de șase ore. S-au urcat pe scenă și au sărbătorit alături de mii de oameni aflați la celebrarea zilelor orașului, circa 10 mii.

Dragoș Militaru le-a mulțumit celor aflați în piață, pentru că au rămas să aștepte și să aplaude și echipa lui, dar a profitat de ocazie să învite oamenii la stadion, în partidele pe care Unirea Dej le dispută pe teren propriu.

Vă mulțumim pentru susținere, că sunteți atât de mulți aici, ne aplaudați. Ne-am bucura să fie la fel de multă lume la fiecare meci de acasă și, în numele tuturor, vă mulțumesc și vă așteptăm alături de noi la toate meciurile pe care le vom disputa acasă”, a fost mesajul lui Dragoș Militaru.

Unirea Dej, start de Liga 2 peste așteptări

Unirea Dej are 9 puncte după patru etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, înaintea confruntării cu Dinamo, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

În etapa a 5-a, Unirea Dej va avea un meci pe care îl va începe, în mod cert, cu prima șansă, cu Unirea Constanța pe teren propriu. Duelul este programat pentru sâmbătă, 3 septembrie, ora 11:00.

”A fost un meci frumos, mai greu pentru noi cei de pe bancă. Mă bucur că am întors scorul de fiecare dată în favoarea noastră, iar răspunsul băieților după rezultatul nedrept din etapa trecută a fost pe măsură.

Schimbările noastre și toate indicațiile de pe margine au fost făcute în așa fel încât să încercăm să marcăm și golul trei și să câștigăm meciul.

Dinamo este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, dar e nevoie de timp și de încredere. Dacă vor avea răbdare, eu cred că în 3-4 etape foarte puține echipe o să adune puncte din confruntările cu ei.(…)”, a spus, printre altele, Dragoș Militaru, după jocul de la Dinamo.

Angelo Cocian, eroul Unirii Dej cu Dinamo

Unirea Dej a condus și cu 1-0 și 2-1 Dinamo, prin golurile lui Angelo Cocian (min. 31 și 58), în timp ce pentru ”câinii roșii” a punctat Alexandru Darius Pop (min. 54 și 73). Golul decisiv a fost marcat de dejeni de la 11 metri, execuție transformată de Alexandru Mihai Pop, în minutul 73.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-petrescu-nu-stie-cine-e-antrenor-la-dinamo-sau-ce-jucatori-mai-are-echipa-bucuresteana-insa-era-convins-ca-va-pierde-cu-unirea-dej-19242994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-spectaculos-victorie-meritata-unirea-dej-a-invins-dinamo-iar-dragos-militaru-a-fost-ca-un-leu-in-cusca-mai-greu-pentru-noi-cei-de-pe-banca-trairile-din-partida-de-la-clince-19242905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatie-critica-la-dinamo-care-a-devenit-ciuca-batailor-in-liga-2-ovidiu-burca-si-vlad-iacob-gata-sa-dea-afara-jucatori-dupa-esecul-cu-unirea-dej-daca-nu-inteleg-ce-inseamna-dinamo-vor-19242820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-acuze-dure-pentru-mugurel-cornateanu-la-finalul-meciului-de-la-iasi-apoi-s-a-ridicat-si-a-plecat-de-la-conferinta-de-presa-a-stat-in-spatele-la-o-suta-de-antrenori-doar-ca-sa-ii-19242771

Răzvan STÎNGĂ 28 Aug. 2022, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă