VIDEO | Imaginile bătăii dintre suporteri înainte de Oțelul – Dinamo, în urma căreia un polițist a fost lovit cu o piatră în cap și dus de urgență la spital! 26 de persoane au fost reținute

Robert Vișan 13 May. 2023, 15:24 Liga 2
VIDEO | Imaginile bătăii dintre suporteri înainte de Oțelul - Dinamo, în urma căreia un polițist a fost lovit cu o piatră în cap și dus de urgență la spital! 26 de persoane au fost reținute

Înaintea meciului dintre SC Oțelul Galați și Dinamo, desfășurat joi seară, la Galați, în cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Ligii 2, suporterii celor două echipe s-au bătut ca în filme în oraș.

Imaginile bătăii dintre fanii lui Dinamo și cei ai lui Oțelul, de la Galați

Partida dintre SC Oțelul Galați și Dinamo s-a încheiat cu victoria ”câinilor”, scor 2-0, după golurile marcate de către Gorka Larrucea, în minutul 5, respectiv Ahmed Bani, în minutul 27.

La două zile după această partidă, au apărut imaginile surprinse de către camerele de supraveghere din oraș din care reiese bătaia dintre suporterii dinamoviști și cei gălățeni.

Pe filmare se poate observa cum ultrașii lui Dinamo coboară din mașini și aleargă înspre fanii Oțelului. Aceștia au aruncat și cu torțe în plină stradă.

Un polițist a fost lovit cu o piatră în cap și a fost dus de urgență la spital

Potrivit News.ro, un polițist a fost lovit cu o piatră în cap și a ajuns de urgență la spital, după bătaia iscată între suporterii dinamoviști și cei gălățeni.

În mers, suporterii aflați într-o mașină au adresat injurii rivalilor, iar polițistul i-a tras pe dreapta pentru a-i legitima. În acel moment, cineva a aruncat cu o piatră înspre polițist și l-a nimerit direct în cap. Acesta a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost internat.

După acest incident, ar fi fost reținute 26 de persoane și transportate la Secția 2 de Poliție din Galați, iar polițiștii au sesizat că un suporter în vârstă de 19 ani originar din Păulești, Prahova, a fost cel care a aruncat cu piatra și l-a nimerit pe polițist. I-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj și a fost reținut timp de 24 de ore.

Desigur, s-a lăsat și cu amenzi. Jandarmeria Galați a aplicat sancțiuni în valoare de 15.300 lei în ziua meciului dintre Oțelul Galați și Dinamo.

”În jurul orei 20:30, înaintea începerii partidei de fotbal, un grup de 26 suporteri ai echipelor Dinamo București și Petrolul Ploiești care au efectuat deplasarea la Galați, neorganizat, cu autoturisme personale, s-au provocat reciproc în zona arenei sportive, fapt ce a impus luarea măsurii conducerii acestora la Secția 2 Poliție, în vederea identificării.

19 dintre suporteri au fost sancționați pentru provocarea și participarea la scandal, în locuri publice, cât și pentru săvârșirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 15.300 lei.

De asemenea, pentru 15 suporteri a fost aplicată și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de 1 an”, se arată în comunicatul emis de către Jandarmeria Galați.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-sirghi-explicatiile-esecului-inregistrat-de-sc-otelul-19270549

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/arestari-inainte-de-meciul-otelul-galati-dinamo-19655468

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-esec-cu-dinamo-si-rateaza-sansa-promovarii-directe-19270537

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-castigat-la-galati-andrei-nicolescu-continua-sa-si-spuna-frustrarile-legate-de-participarea-stelei-in-play-off-a-trunchiat-denaturat-un-pic-competitia-ce-a-facut-la-vest-19270486

Robert Vișan 13 May. 2023, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă