VIDEO | Emil Boc, șef de galerie în vestiar! Edilul a făcut show după ce ”U” Cluj a promovat în Liga 1 și a declanșat fiesta: ”Bravo, Erik, ai reușit ceea ce puțini credeau!”

Andrei PASCU 30 May. 2022, 12:22 Liga 2

Universitatea Cluj a avut la returul barajului cu Dinamo, în urma căruia a promovat în Liga 1, același invitat special în tribune, pe primarul Emil Boc. Edilul orașului Cluj-Napoca a fost în culmea fericirii la finalul partidei din ”Ștefan cel Mare”, lăudând toți jucătorii, stafful tehnic, dar și pe fanii alb-negrilor.

În urma promovării în Liga 1, fotbaliștii au căpătat respectul întregului oraș, a declarat Emil Boc la interviurile de la finalul confruntării, spunând că au avut atitudinea lui Real Madrid din acest sezon al Ligii Campionilor, în care ibericii s-au impus împotriva celor de la Liverpool.

Emil Boc, după ce ”U” Cluj a promovat în Liga 1: ”Exact ca la Madrid, spiritul lui U e la fel și în orașul nostru”

Deși este cunoscut ca fiind un susținător al Universității Cluj, Emil Boc a vrut să împace, oarecum, cele două echipe din orașul pe care îl conduce, spunând că se bucură și pentru reușitele CFR-ului din campionatul recent încheiat al Ligii 1.

”Le promit respect, admirație și aprecieri jucătorilor, din partea oamenilor. Astea nu se pot cuantifica în bani, sunt cele mai importante. La Cluj le-am spus că rezultatul poate fi oricare aici, la fotbal te poți aștepta la orice, dar să fim siguri că pe teren dați tot ce ține de voi pentru a câștiga. Azi, U a arătat că are spirit. Spiritul lui Real Madrid l-am văzut și la U Cluj.

Exact ca la Madrid, spiritul lui U Cluj e la fel și în orașul nostru. Un spirit U care revine pe prima scenă a fotbalului românesc. Suntem mândri că avem două echipe în Liga 1. Ca primar, susțin ambele echipe, dar ca suporter m-am născut cu U în suflet, sunt u-ist din naștere. Evident că această echipă mi-a adus bucurii, am plâns când eram elev, prin 1982, când am pierdut un meci cu FC Bacău, pe Stadionul Ion Moinea de atunci, îl am în suflet, evident.

Asta nu înseamnă că nu mă bucur de reușita CFR-ului, de faptul că avem două echipe în Liga 1. Mă bucur de faptul că CFR este campioana României și merită aprecierile și respectul nostru. Până la urmă, despre asta e vorba în sport. Sportul modelează viața. Oamenii sunt mai buni prin sport și fairplay”, a declarat Emil Boc, după ce a fost în vestiarul Universității Cluj.

Emil Boc, șef de galerie în vestiarul Universității Cluj: ”Sunteți cei mai buni din lume”

Primarul Clujului și-a permis să meargă să sărbătorească alături de jucători și chiar a fost șef de galerie. A cântat și a sărit alături de elevii lui Erik Lincar și le-a transmis și un mesaj din partea anumitor persoane din Cluj: ”Mi-au spus că sunteți cei mai buni din lume.”

Emil Boc a trecut prin toate stările în timpul meciului și a rămas impresionat de ce a văzut la stadionul lui Dinamo: ”Am făcut poze cu suporterii lui Dinamo”

Emil Boc a povestit și cum a trăit partida cu Dinamo, mai ales că a intrat în febra adevărată a duelului în momentul în care a intrat în incinta clădirii stadionului, când a văzut toate performanțele realizate de Dinamo de-a lungul istoriei, trofeele cucerite și meciurile cu cele mai importante cluburi ale Europei.

Boc a ținut să felicite formația bucureșteană și a povestit cum a trăit meciul la intensitate maximă, mai ales odată cu apropierea minutelor de final. A fost și în centrul fanilor lui Dinamo, cu care s-a pozat în pauză.

”Felicitări lui Dinamo, nu știu ce se va întâmpla, dar ți se face pielea de găină când intri pe culoar și vezi meciul cu Hamburg, cu Real, reușitele de excepție ale acestui club extraordinar. Apreciez admirabila galerie a lui Dinamo pentru respectul pe care l-a arătat și la Cluj, și aici, pentru întregul club Dinamo, pentru respectul arătat. Sunt mândru că sunt român și iată că și în România pot avea loc meciuri cu anvergură, într-o atmosferă de fairplay, în care toată lumea să se simtă sigură și cel mai bun să câștige.

Azi mă bucur că am câștigat, dar nu împotriva lui Dinamo. Respect pentru Dinamo, bravo! Glorie U Cluj!

N-am mai putut să stau pe loc. Am stat jos primele 35 de minute, după care am stat în diverse locuri, am fost și în tribune, am stat printre suporterii lui Dinamo. Ne-am respectat, ei susțineau Dinamo, eu susțineam U Cluj. Nu trebuie să ne jignim, să ne lovim, nu! Ne-am respectat, am făcut poze cu suporterii lui Dinamo.

Mie îmi place sportul pentru că îmi place fairplayul. Până la urmă, despre asta trebuie să fie, cu cât vom fi mai puțin încrâncenați și mai puțin interesați să ne răzbunăm pe ceilalți, cu atât viața noastră va fi mai bună”, a completat Emil Boc.

Emil Boc, mesaj de susținere pentru Erik Lincar: ”Bravo, Erik, ai reușit ceea ce puțini credeau, să reziști în infernul de la București”

Edilul e convins că ”U” Cluj nu va face doar act de prezență în Liga 1, fiind sigur că se vor face investiții importante prin care Erik Lincar să reușească să mențină clubul din Ardeal la un nivel foarte bun.

A avut un mesaj chiar și pentru Lincar, pe care l-a lăudat pentru performanțele făcute în acest sezon celebrat cu o promovare, care va rămâne în cartea de istorie a Universității Cluj.

Șansa performanței ține de noi de aici înainte. Sunt convins că Clujul va avea un cuvânt de spus în Liga 1, inclusiv prin Universitatea Cluj. Am pentru Lincar un mesaj special: bravo, Erik, ai reușit ceea ce puțini credeau, să reziști în infernul de la București. A fost un infern, dragi clujeni, vă mulțumim că ne-ați susținut cu drag și știm ce e în Cluj.

(N.r. – Rămâne Erik Lincar la Cluj?) Sunt deciziile conducerii, eu îi asigur de întreaga mea susținere și suport. Eu nu iau decizii administrative, de management, dar vreau să îl felicit pe Lincar, pe Radu Constantea, care, din partea Clujului, este de atâția ani încrezător că poate U Cluj să ajungă în Liga 1. Felicit tot stafful și echipa U Cluj pentru dedicare”, a încheiat Emil Boc.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-tescan-i-a-adus-pe-suporterii-universitatii-cluj-in-extaz-cu-golul-sau-superb-din-stefan-cel-mare-mi-am-pus-o-pe-stangul-si-am-incercat-sa-o-dau-la-coltul-lung-19233594

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-s-a-racorit-dupa-ce-u-cluj-a-promovat-in-liga-1-antrenorul-mesaj-cu-tinta-directa-sa-vina-sa-si-ceara-scuze-atat-mi-as-dori-si-online-ori-19233595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dusan-uhrin-intr-un-punct-critic-dupa-ce-a-retrogradat-dinamo-in-liga-2-am-antrenat-25-de-ani-dar-niciodata-nu-a-fost-o-situatie-atat-de-grava-cehul-discurs-transanst-dupa-esecu-19233657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/istoria-barajelor-in-fotbalul-romanesc-de-6-ori-au-promovat-echipele-provenite-din-esalonul-secund-de-la-sistemul-cu-play-off-play-out-doar-doua-au-ajuns-in-liga-1-cs-mioveni-si-u-19233662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-si-foto-sarbatoare-in-chiloti-modul-in-care-jucatorii-universitatii-cluj-s-au-bucurat-in-stefan-cel-mare-pentru-promovarea-in-liga-1-in-fata-lui-dinamo-n-au-scapat-nici-ei-19233627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-2100-ardelenii-pot-scrie-istorie-in-stefan-cel-mare-19233426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momente-de-panica-in-stefan-cel-mare-date-de-denis-ispas-in-barajul-dinamo-u-cluj-foto-19233544

Andrei PASCU 30 May. 2022, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă