Victorie cu (H)umor

14 May. 2009, 12:51 Liga 2
Victorie cu (H)umor

Pentru amicalul de ieri, Cristi Popovici a folosit doar rezervele, ceilalți jucători având antrenament normal pe un teren alăturat. Prima ocazie a meciului a fost în minutul 16 când atacantul celor de la Gura Humorului a scăpat singur pe partea stangă, și l-a lobat pe Bordeanu, dar mingea a lovit bara transversală. În minutul 20, Porfireanu șuteaza slab pe colțul scurt fară probleme pentru portarul sucevean, urmat de Rentea în minutul 25 și Ursu în minutul 27. Primul gol al meciului vine în minutul 33, când nigerianul Osadebe marchează cu capul, după o lovitură liberă executată de Rentea.
A doua repriza începe cu o ocazie mare pentru FC Botoșani când Porfireanu scapă singur cu portarul, dar șuteaza în acesta. Golul al doilea vine în minutul 75, când un fundaș sucevean și-a băgat mingea în poartă cu capul după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de Rentea. În minutul 78, un mijlocaș sucevean nimerește din nou transversala porții apărate de Bordeanu. Minutul 80 aduce cel de-al treilea gol pentru FC Botoșani când Osadebe primește o pasă în careu și șuteaza pe jos printre fundașii suceveni.
Băieții lui Cristi Popovici vor întâlni vineri pe același teren, într-un alt amical, echipa FC Vorona, clasată pe locul doi în Liga a 4-a.

Botoșănenii au evoluat cu următorul 11: Bordeanu – Ghiviziu, Ciobanu, Such, Rentea – Ursu (70 Bejan), Keita, Balaban, Boroștean – Porfireanu, Osadebe.


Sursa: sport.botosani.ro
 

14 May. 2009, 12:51 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă