Victoria Chiajnei cu CSM Slatina i-a dat aripi lui Azdren Llullaku: ”Trebuie să fim ca dracii”. Atacantul mai speră la play-off, deși ilfovenii au de întrecut 10 echipe până la locul 6

Andrei PASCU 06 Dec. 2020, 15:57 Liga 2

Concordia Chiajna s-a impus în partida cu CSM Slatina, de pe teren propriu, în etapa a 15-a din Liga 2. Ilfovenii și-au trecut în cont cele trei puncte, la capătul unui duel spectaculos, scor 3-2. Au fost conduși cu 0-2, după golurile lui Ianis Stoica (10) și Daniel Rogoveanu (32), dar au revenit și au marcat de trei ori. Ionuț Biceanu (42), Andrei Hergheligiu (58) și Sergiu Arnăutu (60) au adus prima victorie pentru Concordia Chiajna, după două eșecuri la rând.

Azdren Llullaku a declarat la final că are și motive de bucurie pentru acest rezultat, dar și motive de tristețe, dacă se uită la modul în care s-a scurs acest sezon până acum. Atacantul a fost mulțumit de cele trei puncte, dar faptul că echipa sa a terminat pe un loc jos Liga 2 în anul 2020, îi dă motive de îngrijorare.

Azdren Llullaku: ”Trebuie să lucrăm, să câștigăm toate cele cinci meciuri care au mai rămas” 

Lotul pe care Concordia Chiajna l-a format la începutul stagiunii, înclina către un parcurs bun, crede Llullaku, care să ducă echipa între primele trei echipe cel puțin.

Din păcate le-am dat o repriză, le-am oferit două goluri cadou, dar caracterul s-a văzut în repriza a doua, când am revenit, am avut încredere, am jucat un fotbal destul de plăcut și mă bucur că am câștigat și noi în sfârșit.

Am început bine campionatul, dar la ce echipă avem nu trebuia să fim pe acest loc, trebuia să fim în primele trei locuri. Din păcate au fost ceva probleme, multe lucruri nu ne-au ieșit cum ne doream. Acum avem o lună de pauză, trebuie să ne revenim și când ne întoarcem din vacanță trebuie să fim ca dracii. Trebuie să lucrăm, să câștigăm toate cele cinci meciuri care au mai rămas”, a declarat Azdren Llullaku, citat de Radio Reșița.

Concordia Chiajna mai are cinci meciuri să încerce accederea în play-off-ul Ligii 2 

Concordia Chiajna mai are șanse teoretice la un loc de play-off, dar între ea și locul 6, ultimul care duce acolo, sunt multe echipe. Ilfovenii sunt acum pe poziția a 16-a din 21 de echipe, cu 15 puncte în 15 partide. Locul 6 e ocupat de Metaloglobus, 22 de puncte în 14 meciuri.

Concordia Chiajna va mai disputa cinci meciuri în sezonul regular, în 2021, cu Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (acasă), Aerostar Bacău (deplasare) și ASU Poli (acasă).

Foto: Gheorghe Flușter / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-ultima-programata-in-2020-liderul-fc-u-craiova-joaca-pe-terenul-lanternei-rosii-pandurii-alte-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-19161189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-rapid-derby-fratesc-se-joaca-de-la-ora-1330-pe-modesta-arena-stiinta-dan-alexa-isi-intalneste-fosta-echipa-nicolae-grigore-debuteaza-ca-antrenor-la-giulesteni-19161527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-a-trecut-pe-langa-victorie-cu-liderul-fc-u-craiova-si-intra-in-iarna-de-pe-ultima-pozitie-a-clasamentului-ligii-2-calin-cojocaru-nu-avem-nici-noroc-19161568

 

 

 

Andrei PASCU 06 Dec. 2020, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă