Vești bune pentru Dinamo și DDB: judecătorul sindic a respins contestațiile lui Nicolae Badea și Dorin Șerdean împotriva planului de reorganizare modificat al clubului

Robert JUGRAVU 17 Nov. 2022, 18:47 Liga 2
Vești bune pentru Dinamo și DDB: judecătorul sindic a respins contestațiile lui Nicolae Badea și Dorin Șerdean împotriva planului de reorganizare modificat al clubului

Clubul Dinamo și Doar Dinamo București (DDB) au toate motivele să sărbătorească, după ce instanța le-a dat decizii nefavorabile acționarilor Nicolae Badea și Dorin Șerdean.

Suporterii formației din ”Ștefan cel Mare” se luptă în această perioadă pentru aprobarea Planului de reorganizare modificat. Acesta a fost semnat de aproape toți creditorii, dar au fost și câteva persoane care s-au opus, printre care patronul din acte Dorin Șerdean și Nicolae Badea.

În cursul zilei de joi, 17 noiemmbrie 2022, instanța le-a respins acestora câte o contestație, după ce marți s-a întâmplat același lucru cu o contestație a lui Șerdean, care nici nu a fost luată în calcul, deoarece nu a fost depusă în termen.

Următoarea dată importantă din calendarul acestui proces este 21 noiembrie, când se va judeca o altă contestație depusă de Nicolae Badea. Tot atunci, este posibil ca judecătorul sindic să aprobe Planul de reorganizare modificat.

Judecătorul sindic a respins contestațiile lui Nicolae Badea și Dorin Șerdean

Contestațiile lui Dorin Șerdean și Nicolae Badea împotriva Planului de reorganizare modificat au fost respinse, astfel că suporterii din DDB încep să aibă speranțe din ce în ce mai mari că vor pune mâna pe mai mult de 99 la sută din pachetul de acțiuni.

”ZIUA DREPTĂȚII

Instanța a respins contestațiile formulate de cuplul Badea-Șerdean! Aceștia cereau ca sumele prin care suporterii au ținut Dinamo în viață în ultimii ani să nu fie recunoscute drept creanțe în noul plan de reorganizare.

Dincolo de victoria obținută de suporteri, alături de administratorul judiciar, RTZ&Partners, mai există un mare câștig al acestor demersuri: TOATĂ LUMEA ȘTIE ACUM CINE SUNT CEI CARE AU DORIT FALIMENTUL LUI DINAMO! Practic, avem de-a face cu două entități distincte: prima, cea a suporterilor, ProgramDDB, care a urmărit salvarea clubului și cea de-a doua, care a urmărit îngroparea clubului, pentru a face loc unui alt club, cu aceleași nume, culori, emblemă, dar fără suporteri. De fapt, aici era toată șmecheria: FC Dinamo 1948 trebuia să ajungă în faliment, pentru ca suporterii să migreze către cealaltă echipă, care n-are NICIUN TRECUT și NICIUN VIITOR.

Aceste victorii în instanță nu doar că ne conduc către salvarea clubului, dar au și rolul de a înlătura ceața și de a arăta cu claritate cine sunt cei care au plănuit și urmărit distrugerea lui Dinamo.

ProgramDDB este proiectul care a ținut Dinamo în viață în ultimii 3 ani și jumătate. VINO ȘI TU ALĂTURI DE NOI! Înscrie-te în www.programddb.ro și hai să scăpăm clubul de paraziții rozalii! Înscrierea durează 2 minute. Cotizația este de 4 euro pe lună, adică mai puțin de 5 lei pe săptămână”, se arată în comunicatul remis de conducerea Programului DDB.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-din-liga-2-stabilita-in-2022-derby-ul-rundei-poli-iasi-dinamo-se-joaca-sambata-steaua-fc-brasov-a-fost-pus-duminica-19253974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-victorie-a-lui-dinamo-impotriva-lui-dorin-serdean-instanta-a-respins-contestatia-formulata-de-patronul-din-acte-impotriva-planului-de-reorganizare-modificat-19253903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-lazar-conflict-deschis-cu-ovidiu-burca-si-motivul-pentru-care-pleaca-de-la-dinamo-da-l-am-injurat-cum-a-raspuns-antrenorul-in-urma-dezvaluirilor-mijlocasului-19253842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-gloria-buzau-se-vor-intalni-intr-un-meci-amical-cand-si-unde-are-loc-jocul-dintre-cele-doua-echipe-care-spera-la-play-off-ul-ligii-2-19253841

Robert JUGRAVU 17 Nov. 2022, 18:47 Liga 2
Pe aceeași temă