Veste proastă pentru Ilie Stan, în cantonamentul echipei FC Brașov. Accidentarea lui Vlad Boția a recidivat

Adi MARICA 03 Sep. 2021, 18:20 Liga 2
Veste proastă pentru Ilie Stan, în cantonamentul echipei FC Brașov. Accidentarea lui Vlad Boția a recidivat

Ghinioanele se țin scai de mijlocașul echipei FC Brașov Vlad Boția (26 de ani), adus după începutul campionatului, după ce și-a reziliat contractul cu ”FC U” Craiova.

Accidentat în meciul cu Ripensia Timișoara, în etapa a 4-a, Boția (foto, cu maiou portocaliu) a reluat antrenamentele săptămâna aceasta, însă miercuri, la al doilea antrenament al zilei, accidentarea acestuia a recidivat. Boția va avea nevoie de încă o săptămână de repaus, astfel că a părăsit cantonamentul echipei.

”Boția a forțat revenirea și s-a reaccidentat. Va face o serie de investigații medicale și vom vedea când va putea relua antrenamentele”, a spus medicul echipei brașovene.

Un alt jucător cu probleme medicale este Darius Ciopo (18 ani), accidentat în meciul cu Unirea Dej, când a suferit o întindere, astfel că a ratat cantonamentul din aceste zile.

Amical de 120 de minute cu Chindia

Profitând de pauza competițională din primele două ligi, generată de meciurile naționalelor României, FC Brașov și Chindia Târgoviște vor juca sâmbătă un amical la Brașov, pe stadionul Metrom.

Antrenorii celor două echipe, de Liga 2, respectiv Liga 1, Ilie Stan și Emil Săndoi, au convenit ca testul să se dispute pe durata a 120 de minute (două reprize a câte 60 de minute), pentru a rula toți jucătorii din lot.

Altfel, după această întrerupere a campionatului Ligii 2, FC Brașov va juca, la finalul săptămânii viitoare, la Avrig, cu CS Comunal Șelimbar, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2. Partida e programată sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 11:00.

FC Brașov ocupă locul 13, cu 6 puncte, iar Șelimbăr e pe poziția a 12-a, tot cu 6 puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât adversarul din runda a 6-a, 4-8 față de 4-9.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionatul-ligii-2-la-prima-sa-pauza-generata-de-meciurile-nationalelor-a-fost-stabilit-programul-etapei-a-6-a-si-meciurile-televizate-19199009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-in-probe-un-atacant-gigant-fundasul-croat-testat-in-ultima-saptamana-a-trecut-vizita-medicala-19198987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-botia-s-a-despartit-de-fc-u-craiova-si-a-semnat-cu-fc-brasov-probleme-cu-aducerea-lui-dragomir-de-la-sepsi-osk-nu-putem-fi-de-acord-ca-acea-clauza-19194620

Adi MARICA 03 Sep. 2021, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă