Veste bună pentru Unirea Dej, la final de an. Autoritățile locale vor continua să sprijine echipa. Primarul Costan Morar: ”Voi face tot ce ține de mine, mă voi implica la fel ca până acum”

Răzvan STÎNGĂ 25 Dec. 2021, 15:07 Liga 2
Veste bună pentru Unirea Dej, la final de an. Autoritățile locale vor continua să sprijine echipa. Primarul Costan Morar: ”Voi face tot ce ține de mine, mă voi implica la fel ca până acum”

Unirea Dej a tras linia finală peste tot ce a însemnat 2021, unul cu realizări. Pe lângă împlinirea a 100 de ani de la înființarea clubului, s-a obținut și promovarea în Liga 2, unde, în prima parte a campionatului, până la pauza de iarnă, au fost obținute rezultate bune dacă ne raportăm la o nou-promovată.

În ultimele zile ale anului în curs, primarul Dejului, Costan Morar, a anunțat că autoritățile locale vor continua să susțină economic echipa și în anul care urmează, dar și-a spus și impresiile cu privire la anul 2021.

Autoritățile locale și-au afirmat intenția de a sprijini în continuare Unirea Dej

Primarul Dejului a precizat că prestațiile din Liga 2 au fost unele care l-au mulțumit și că și din acest motiv va face eforturi pentru ca Unirea Dej să primească sprijin financiar și în 2022, în speranța că formația pregătită de Dragoș Militaru va obține cel puțin aceleași rezultate ca până acum.

Ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, la final de 2021. Pentru Unirea Dej, anul în curs a fost unul foarte important. Pe de o parte este anul centenarului, se împlinesc 100 de ani de la înființarea clubului, pe altă parte clubul a obținut promovarea în Divizia B. În Divizia B a avut un parcurs bun, a obținut rezultate foarte bune.

Dacă în continuare, cu respect față de club, cu dorința de afirmare vor continua pe aceeași linie, vor obține rezultatele dorite și pe viitor. Evident că m-am bucurat în calitate de finanțator, în calitate de primar, în calitate de om care a susținut echipa. Îi felicit pentru rezultate și îi asigur că în continuare voi face tot ce ține de mine să le asigur, cât este posibil, dar cu siguranță mă voi implica la fel ca până acum.

Nu a fost ușor, a fost o mare provocare și pentru noi, și pentru jucători, și pentru autoritățile locale. Se promovează orașul, ne promovăm și noi prin echipa de fotbal, prin rezultatele obținute.

Aș dori ca acum, de sărbătorile de Crăciun, nașterea Domnului Iisus Hristos, să urez tot ce e mai frumos pentru echipa de fotbal. În primul rând doresc să aibă performanțe, urez sănătate tuturor, doresc speranța de mai bine, doresc să aibă bucurie în casele și sufletele lor, le doresc să fie aproape de familie de Crăciun. Aproape de cei dragi, pentru că e sărbătoarea familiei.

Crăciun fericit și la mulți și fericiți ani!”, a transmis primarul Dejului, Costan Morar.

Unirea Dej termină anul la mijlocul clasamentului 

În cele 16 etape disputate în Liga 2 în acest an, Unirea Dej a înregistrat șase victorii, patru egaluri și șase înfrângeri. Are un golaveraj de plus unu, grație a 15 goluri marcate și 14 primite. În ciuda situației bune din ierarhia Ligii a 2-a, Unirea Dej are unul dintre cele mai slabe atacuri. Doar Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța și FC Brașov au marcat mai puține goluri decât trupa lui Dragoș Militaru.

În 2022, în sezonul regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe FK Csikszereda (deplasare), Viitorul Pandurii (acasă) și Dacia Unirea Brăila (deplasare).

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Dec. 2021, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă