SC Oțelul vorbește tot mai mult de accederea în SuperLigă. Vasile Jardan: ”Putem promova” / Mihai Adăscăliței: ”Am făcut primul pas spre Liga 1”

Andrei PASCU 22 Dec. 2022, 16:09 Liga 2
SC Oțelul vorbește tot mai mult de accederea în SuperLigă. Vasile Jardan: ”Putem promova” / Mihai Adăscăliței: ”Am făcut primul pas spre Liga 1”

SC Oțelul trage concluziile finalului de an, iar jucătorii sunt și ei mulțumiți de cum a decurs 2022, de promovarea din Liga 3 în Liga 2, dar și de parcursul din campionat, de până acum. Amintirea cea mai frumoasă este, aparent, cea a accederii în Liga 2, în urma finalei cu Dante Botoșani.

Vasile Jardan și Mihai Adăscăliței, despre cel mai frumos moment al anului cu SC Oțelul: promovarea în Liga 2! 

Vasile Jardan și Mihai Adăscăliței au analizat și ei ceea ce s-a întâmplat la SC Oțelul în acest an, pe final, care a dus cu gândul că Galațiul poate avea din nou o echipă în prima divizie. Deja, jucătorii și antrenorul Dorinel Munteanu încep să se gândească la o performanță surprinzătoare, promovarea în SuperLiga României după numai un an în Liga 2.

Vasile Jardan speră ca anul 2023 să fie cât mai bun, mai bun ca anul aflat pe final, și le-a mulțumit fanilor pentru aportul adus, în special la meciurile de acasă.

A fost un an foarte bun pentru noi. Sincer să fiu, ne așteptam să fie așa, pentru că știm ce jucători avem, foarte buni, cu experiență la Liga 2 și Liga 1. A fost un an așteptat, chiar ne așteptam să fim aici, să fim pe podium la final.

Cred că amintirea cea mai frumoasă a fost intrarea în Liga 2, cred că realizarea cea mai mare. Apoi, parcursul din Liga 2, unul bun pentru noi, zic eu. Un meci pe care mi-l amintesc e cel de la Dinamo, unde am câștigat, am făcut un meci foarte bun. Am bucurat și fanii, au venit în număr mare.

Referitor la fani nu am ce să zic, vin în număr mare de la meci la meci, nu cred că există în Liga 2 o altă echipă cu atâția fani. Sincer, nici în Liga 1 nu am văzut un  număr mare de fani, cu așa galerie. Mă bucur că îi facem fericiți.

În primul rând, de la 2023 îmi doresc să fie mai bun decât 2022. Sper, cu o pregătire bună, așa cum o să și fie, să fie un an bun și să putem promova în SuperLigă, să putem face meciuri foarte bune, să mulțumim pe toată lumea.

Suntem Oțelul Galați și trebuie să fim cât mai sus”, a spus Vasile Jardan.

Vasile Jardan, 14 meciuri și un gol pentru SC Oțelul

Vasile Jardan, jucător din Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la SC Oțelul în vara lui 2021, după ce s-a despărțit de Milsami Orhei, echipă din țara sa natală. E la prima experiență în afara Republicii Moldova, iar în actualul sezon de Liga 2 a prins 14 meciuri și a marcat un gol.

Mihai Adăscăliței: ”Sper să fie totul bine și să promovăm, e cel mai important”

Mihai Adăscăliței este sigur că, în urma unei pregătiri bune în ianuarie, SC Oțelul va avea un parcurs solid, cel puțin la nivelul avut până acum, iar apoi să lupte pentru promovarea în SuperLiga României.

A fost un an reușit, cred că am făcut primul pas spre Liga 1. A fost promovarea, a fost o atmosferă foarte frumoasă. Cred că și acum pe sfârșit am demonstrat că suntem capabili și avem putere să atacăm promovarea. Sigur, mai sunt trei meciuri, dar sper să fie bine. În general, a fost foarte bine.

Mi-a rămas la suflet meciul de promovare, cu Dante Botoșani. A fost o atmosferă superbă. Au mai fost meciuri, dar acela mi-a rămas în suflet. Anul acesta, de când am venit la echipă, am simțit o atmosferă mai frumoasă, cea mai frumoasă comparativ cu echipele la care am mai fost. Aici cred că se face diferența, tradiția, antrenorul, suporterii.

Sper să fie totul bine și să promovăm, e cel mai important. Vreau să fiu sănătos în 2023, să fiu sută la sută concentrat la orice meci, să pot ajuta echipa”, a spus Mihai Adăscăliței.

Mihai Adăscăliței, 12 meciuri pentru SC Oțelul în Liga 2

Mihai Adăscăliței, în vârstă de 28 de ani, a venit la SC Oțelul în ianuarie 2022, de la CS Tunari. A evoluat în actuala stagiune de Liga 2 în 12 partide.

Video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-selimbarului-din-acest-sezon-prima-achizitie-a-iernii-a-echipei-sc-otelul-a-inscris-impotriva-trupei-lui-dorinel-munteanu-19256791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/francois-yabre-de-neclintit-in-defensiva-otelului-a-devenit-rapid-unul-dintre-jucatorii-apreciati-de-suporteri-de-asta-sunt-aici-sa-performez-sa-imi-fac-treaba-dorinta-africanu-19256673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-sc-otelul-despre-interdictia-la-transferuri-pe-care-o-are-clubul-isi-ia-angajamentul-ca-va-efectua-platile-iar-componenta-lotului-si-strategia-sportiva-nu-vor-avea-de-suferit-19256535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-stabilit-data-reunirii-si-cantonamentul-19256376

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/sc-otelul-a-pierdut-cu-gloria-buzau-dorinel-munteanu-a-taxat-fotbalistii-anumiti-jucatori-n-au-ce-cauta-aici-vor-pleca-19256284

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Dec. 2022, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă