Vară fierbinte la Tărlungeni. Balint: „Voi discuta cu cei din conducere să vedem ce strategie vom aborda”

Marius ANGHEL 10 Jun. 2014, 13:16 Liga 2
Vară fierbinte la Tărlungeni.** Balint:

Obiectiv îndeplinit pentru Unirea Tărlungeni, echipă aflată la primul sezon în liga secundă. Formația brașoveană a terminat play-out-ul Seria I pe locul 3 cu 31 de puncte, în spatele celor de la Gloria Buzău, 32 p și CF Brăila, 34 p. Pe ultimele trei locuri s-au clasat Rapid CFR Suceava, 29 p, Dunărea Galați, 26 p și Farul Constanța, 13 p, dar toate aceste echipe ar putea continua și sezonul viitor în eșalonul secund, după ce federația a hotărât ca în sezonul viitor, Liga a 2-a să aibă două serii de 14 echipe.

La Tărlungeni urmează o vară fierbinte din toate punctele de vedere, pentru că la echipă sunt mulți jucători aflați la final de contract. Cert este că, imediat după meciul cu Rapid CFR Suceava, scor 2-4, jucătorii brașoveni au intrat în vacanță până pe 30 iunie.

„A fost un an foarte greu, dar pentru noi este o performanță faptul că am reușit să încheiem campionatul în fața unor echipe cu bugete net superioare. Voi discuta cu cei din conducere să vedem ce strategie vom aborda”, a declarat antrenorul Laszlo Balint, citat de Monitorul Expres.

Cel mai probabil, atacantul Robert Elek, golgheterul echipei cu 15 goluri, al doilea marcator din Seria I după Pălimaru cu 18 reușite, va pleca de la Tărlungeni pentru că are câteva oferte clare chiar și de la echipe din Liga 1.

Marius ANGHEL 10 Jun. 2014, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă