Valentin Suciu știa ce o așteaptă pe FK Csikszereda cu Unirea Slobozia, dar jucătorii săi n-au putut evita: ”Nu am făcut ce am discutat. În prima repriză mi-au plăcut puține lucruri”

Andrei PASCU 19 Oct. 2020, 11:28 Liga 2

FK Csikszereda a înregistrat al treilea eșec stagional în etapa a 8-a din Liga 2, 0-1 cu Unirea Slobozia. Meciul a avut loc la Miercurea Ciuc, iar unica reușită a fost semnată de Gabriel Lazăr, în minutul 14. Antrenorul Valentin Suciu a fost extrem de dezamăgit de evoluția echipei, mai ales că, așa cum a declarat la finalul confruntării, a încercat să îi facă atenți pe jucători pe durata întregii săptămâni.

Valentin Suciu: ”Nu am făcut ceea ce am discutat în prealabil” 

Unirea Slobozia a făcut meciuri bune în acest sezon, chiar dacă abia a promovat din Liga 3, iar Suciu a analizat mai amănunțit fotbaliștii adverși. A lăsat de înțeles, la conferința de presă de la final, că se aștepta ca golul să cadă în urma unei faze fixe.

FK Csikszereda s-a confruntat cu mai multe cazuri de COVID-19, dar ”principalul” ciucanilor nu consideră că eșecul a fost influențat într-o măsură foarte mare din această problemă. Asta deși a avut la dispoziție aproape întreg lotul cu numai câteva zile înaintea partidei cu Unirea Slobozia.

”Înfrângerea doare. De ceea ce ne temeam, s-a confirmat. Știam că Slobozia este o echipă foarte agresivă și era normal că așa se va comporta și acum. Nu am făcut ceea ce am discutat în prealabil. Am încercat să rezolvăm situațiile în mod individual. Ar fi trebuit să jucăm mai mult cu mingea. Mă așteptam la altceva în prima repriză, au fost puține lucruri care mi-au plăcut.

Jucătorii știau ce am discutat în cazul contraatacurilor, știau la cine era nevoie să acorde o atenție specială, dar totuși jucătorul care a marcat a fost liber la faza respectivă. În a doua repriză am încercat să ne schimbăm jocul, am reușit în anumite momente, dar din păcate obiectivul nu s-a îndeplinit.

 Nu avem scuze, dar s-a simțit că mai mulți jucători din echipa noastră nu s-au putut antrena zile întregi din cauza coronavirusului. S-au simțit obosiți și, prin urmare, nu au luat decizii bune”, a declarat Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

 

FK CSIKSZEREDA – UNIREA SLOBOZIA 0-1

Gabriel Lazăr 14′

FK Csikszereda: Rybansky – R. Takacs, Palmeș, Apro, Marrone, Savin (Schieb 77′), Csuros (Bara 57′), Eder Gonzalez (cpt.), Meszaros (Bauza 46′), T. Suciu (Rotar 46′), N. Janos (Bor 46′)
Rezerve neutilizate: H. Albert – Kalman, Haberkon, Gergely
Antrenor: Valentin Suciu

Unirea Slobozia: I. Poiană – C-tin. Toma (cpt.), Gab. Lazăr, Ibrian, Vl. Suciu – Bg. Danciu (Mih. Adăscăliței 65′), Mih. Lemnaru (Rob. Ghiță 65′), Chebac (Cr. Ene 82′), Trucă (Pocol 53′) – Ad. Moldovan (I. Dinu 65′), Răduca
Rezerve neutilizate: Gurău – Dumbrăvean, P. Mihalache, Gherasim
Antrenor: Enache Costea

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita); Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Daniel Hulubei (Vaslui) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova); Rezervă: Cristian Antonio Pașcu (Sibiu); Observatori: Gheorghe Mihalache (Buzău) și Adrian Petre (Buzău).

FK Csikszereda are meci cu SR Municipal Braşov în Cupa României 

FK Csikszereda e pe locul 15 în Liga 2, după disputarea a șase meciuri în opt etape. Ciucanii au adunat 7 puncte, din două victorii, un egal și trei înfrângeri. Miercuri, 21 octombrie, au meci în Cupa României, în deplasare, cu SR Municipal Braşov.

Apoi, FK Csikszereda, la numai trei zile distanță după disputa de la Brașov, va juca în Liga 2 cu Metaloglobus București, în deplasare.

Rezumat FK Csikszereda – Unirea Slobozia 0-1:

https://www.youtube.com/watch?v=cXUcjNAAhoE&feature=emb_title

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-partida-zilei-are-loc-la-constanta-de-la-ora-1200-liderul-sta-in-aceasta-runda-19152820

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-4-al-cupei-romaniei-au-fost-stabilite-trei-dueluri-sunt-intre-echipe-din-liga-2-cu-cine-au-fost-puse-sa-joace-rapid-petrolul-fc-u-craiova-sau-u-19152261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-s-a-vindecat-miraculos-de-covid-19-in-sapte-zile-din-11-infectari-au-mai-ramas-doua-de-unde-au-luat-jucatorii-virusul-si-situatia-critica-de-la-echipele-u17-si-u19-unde-sunt-25-de-f-19152555

Andrei PASCU 19 Oct. 2020, 11:28 Liga 2
Pe aceeași temă