Valentin Suciu, fair-play după FK Csikszereda – CSM Reșița 2-0. Momentul psihologic care a facilitat victoria ciucanilor și de ce nu se gândește nici acum la play-off

Andrei PASCU 21 Feb. 2021, 12:19 Liga 2

FK Csikszereda a debutat cu o victorie în meciurile oficiale din noul an. Ciucanii au trecut cu 2-0 pe teren propriu de CSM Reșița, într-un meci din etapa a 16-a, iar antrenorul Valentin Suciu a recunoscut la finalul partidei că echipa sa a avut și ceva noroc.

FK Csikszereda nu se gândește încă la play-off-ul Ligii 2 

Suciu a precizat că un moment psihologic s-a petrecut la scorul de 2-0, când reșițenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Victoraș Astafei a șutat, dar a ratat și FK Csikszereda a rămas la conducerea jocului, la două goluri distanță.

FK Csikszereda nu a mai pierdut de opt meciuri în Liga 2, din octombrie anul trecut, când se vedea învinsă cu 1-2 pe terenul celor de la Metaloglobus. În ciuda performanței destul de importante, Valentin Suciu nu se gândește încă la calificarea în play-off-ul Ligii 2, pentru că, după cum a declarat, diferențele de puncte dintre echipe sunt mici.

”Cred că momentul psihologic a fost momentul penalty-ului. Dacă reușea Reșița să marcheze acolo, lucrurile puteau să se complice, dar din fericire pentru noi nu s-au complicat și am reușit să ținem scorul până la finalul jocului.

Nu pot să mă gândesc încă la play-off, pentru că echipele sunt foarte strânse una față de cealaltă. Punctele care ne despart sunt puține, așa că se joacă. Se joacă meci cu meci, vedem după aceste șase etape unde ne clasăm. Ne dorim, cum își doresc și celelalte echipe, dar trebuie să fim realiști. Deocamdată suntem o echipă micuță și ne dorim să fim din ce în ce mai buni, de la etapă la etapă”, a declara Valentin Suciu, citat de Radio Timișoara.

FK Csikszereda, pe loc de play-off după victoria cu CSM Reșița 

FK Csikszereda este, momentan, pe ultimul loc care la finalul sezonului regular duce în play-off, 6, cu 24 de puncte după 14 meciuri. Până când se face împărțirea echipelor, grupă promovare și grupă retrogradare, ciucanii mai au cinci meciuri, cu Ripensia (deplasare), Rapid (deplasare), Dunărea Călărași (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și CSM Slatina (acasă).

Învinsa echipei din Miercurea Ciuc, CSM Reșița, e pe poziția a 14-a deocamdată, cu 18 puncte, tot după 14 meciuri.

Foto: Zoltan Pal (FK Csikszereda)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-minteuan-a-pierdut-tot-entuziasmul-dupa-primul-meci-al-resitei-din-2021-reactia-antrenorului-dupa-0-2-cu-fk-csikszereda-am-sperat-la-mai-mult-dar-se-pare-ca-avem-limite-19170453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-16-patru-meciuri-incep-la-ora-1100-iar-apoi-le-urmeaza-dunarea-calarasi-farul-19170265

https://liga2.prosport.ro/seria-1/continua-investitiile-maghiare-in-romania-fk-cskszereda-incepe-consctuctia-unei-tribune-la-cele-mai-inalte-standarde-de-1-400-de-locuri-suma-se-ridica-la-peste-300-000-de-euro-19170223

Andrei PASCU 21 Feb. 2021, 12:19 Liga 2
Pe aceeași temă