Valentin Dumitrache marchează iar, aduce victoria pentru Gloria Buzău și îi ”câștigă” câteva zile de liniște lui Andrei Prepeliță. Reacția atacantului după golul cu Unirea Slobozia

Andrei PASCU 06 Nov. 2023, 18:52 Liga 2

Gloria Buzău a reușit o victorie importantă în etapa a 12-a din Liga 2. A trecut, luni, de Unirea Slobozia, pe teren advers, cu scorul de 1-0. Valentin Dumitrache a marcat din nou pentru buzoieni, după reușita cu Farul, din meciul trecut, din etapa a 2-a a fazei grupelor de Cupa României, partidă încheiată tot cu scorul de 1-0.

În campionatul Ligii 2, Valentin Dumitrache a evoluat pentru Gloria Buzău în 10 meciuri și a înscris trei goluri. El a mai punctat în duelurile cu Unirea Dej (scor 4-2) și Steaua (scor 4-4).

Valentin Dumitrache, din nou decisiv pentru Gloria Buzău, în partida cu Unirea Slobozia

Atacantul de 20 de ani trece prin momente foarte bune și speră să mențină ritmul și în duelurile următoare. Tânărul, în urma golului cu Unirea Slobozia, a reușit să îi aducă o perioadă de liniște antrenorului Andrei Prepeliță, aflat sub presiune la Gloria Buzău.

La finalul partidei, la interviuri, Valentin Dumitrache a declarat că dedică golul familiei.

”Am adus victoria și sper să o țin tot așa! Mă bucur că am constanță, că marchez, că îmi ajut echipa, e un lucru bun pentru mine. Sper ca și în următoarele meciuri să marchez și să adunăm cât mai multe victorii.
Contează că am marcat și acum, cu Slobozia, iar golul îl dedic familiei”
, a spus fotbalistul Buzăului la microfonul DigiSport.

Valentin Dumitrache a marcat în minutul 27 unicul gol al meciului cu Unirea Slobozia. Interesat este că mijlocașul originar din Buzău, în vârstă de 20 de ani, a început jocul cu un tricou cu numărul 20, iar pe parcurs, după un sfert de oră, a primit tricoul cu numărul 99, cu care a continuat până la final, fiindcă Ekollo i l-a rupt la un duel petrecut în minutul 12, când camerunezul i-a și pus o talpă urâtă pe gleznă și a fost aproape să-l accidenteze. La această fază, arbitrul Sorin Vădană nu a arătat nici măcar cartonașul galben pentru Ekollo.

Gloria Buzău, pe locul 4 în Liga 2

Clubul din Buzău, pe locul 4 în Liga 2, e la șase puncte de liderul CSC Șelimbăr și la trei de următoarele două clasate, Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia.

Gloria Buzău va juca, în etapa a 13-a de Liga 2, contra CSM Ceahlăul, pe teren propriu. Apoi, mai are programate alte trei, două în Liga 2, cu CSC Dumbrăvița (deplasare) și FK Miercurea Ciuc (acasă), și una în Cupa României, cu CS Tunari (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-ese-in-partida-cu-gloria-buzau-scor-0-1-in-etapa-12-din-liga-2-19292106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-dupa-succesul-corvinului-cu-unirea-dej-scor-4-0-19292104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-esec-in-duelul-cu-csc-selimbar-scor-1-2-in-etapa-12-din-liga-2-19292095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-gloria-buzau-pune-punct-etapei-a-12-a-a-ligii-2-19292064

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-depunctat-de-frf-echipa-u19-a-clubului-incepe-sa-fie-afectata-direct-de-haosul-care-a-fost-la-trupa-de-seniori-desfiintata-dupa-excluderea-din-liga-2-19292077

Andrei PASCU 06 Nov. 2023, 18:52 Liga 2
Pe aceeași temă