Valentin Balint, după ce CS Mioveni a cedat turul barajului cu Chindia: ”Am fost demoralizați după meciul cu Petrolul”. Ce trebuie să facă echipa sa pentru promovarea în Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 09 Aug. 2020, 23:06 Liga 2

CS Mioveni are nevoie de un meci foarte bun în returul cu Chindia Târgoviște de pe teren propriu, pentru a merge în Liga 1. A pierdut manșa tur de la Ploiești cu 2-0, iar atacantul Valentin Balint (26 de ani) a declarat la finalul primelor 90 de minute că este nevoie de o minune pentru întoarcerea scorului. A recunoscut că el și colegii lui sunt demoralizați în acest moment, din pricina faptului că au ratat primele două locuri în play-off-ul Ligii 2.

Valentin Balint: ”S-a simțit ritmul de joc și meciurile lor în Liga 1. Experiența și-a spus cuvântul”

Meciul din ultima etapă, pierdut cu Petrolul cu 2-1, își pune în continuare amprenta asupra echipei, astfel că este nevoie de o schimbare pentru returul de miercuri, 12 august, de la Mioveni. Speră ca CS Mioveni să marcheze cel puțin două goluri, să nu primească vreunul și soarta dublei să se decidă în prelungiri.

Nu știu dacă a fost așa mare diferența, dar s-a simțit la ritmul de joc și prin atitudine. S-a simțit o diferență. (N.r. – referitor la ocazia lui Davide Massaro la scorul de 1-0 pentru Chindia) Așa a gândit-o el, putea să o scoată în spate, dar așa a fost să fie. Noi am fost și demoralizați după meciul cu Petrolul, pentru că am avut promovarea în mână, regretăm foarte mult. Și noi ne încercăm șansa, e mică dar încercăm. La începutul meciului speram, aveam încredere. Am vorbit toți, în vestiar, să avem încredere cu Chindia dar nu știu, s-a simțit ritmul de joc și meciurile lor în Liga 1. Experiența și-a spus cuvântul.

S-au mai văzut minuni, iar noi încercăm. Nu trebuie să primim goluri și încercăm să dăm două, trei”, a declarat atacantul Valentin Balint, la finalul partidei, la DigiSport.

  • Chindia Târgoviște: Aioani – Martac (cpt.), Benga, C. Dinu, Dumitrașcu – Neguț (D. Florea 58′), Bic, Rață, Andr. Șerban (Ivancic 38′) – Yameogo – Berisha (Liv. Mihai 79′)
    Rezerve neutilizate: D. Moldovan – Negrea, Piftor, Ad. Ioniță, Atănase, Ct. Barbu
    Antrenor: Emil Săndoi
  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Ct. Alexe, Rob. Gherghe, Beța (Ed. Stoica 71′), Burnea (cpt.) – Rădescu, M. Șerban, Anghelina (R. Costin 78′), Ișfan (Massaro 38′) – Hergheligiu (Coșereanu 71′), Val. Balint (Măzărache 78′)
    Rezerve neutilizate: Val. Sima – Rob. Ghiță, Albăstroiu, Trașcu
    Antrenor: Claudiu Niculescu

CS Mioveni a pierdut meciul de la Ploiești cu Chindia Tâgoviște, după golurile lui Ovidiu Bic, din minutul 14, și Josip Ivancic, din minutul 74. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a avut șansa să meargă direct în Liga 1, după ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, dacă ar fi făcut egal cu Petrolul. A pierdut însă la un gol, iar în prima ligă mers direct UTA și Campionii FC Argeș. Astfel a ajuns la barajul de menținere – promovare.

Returul cu Chindia Tâgoviște este programat miercuri, 12 august, de la ora 18:30, la Mioveni. Partida este în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-cs-mioveni-de-la-ora-2030-mansa-tur-a-barajului-de-mentinere-promovare-in-liga-1-19143266

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mansa-retur-a-barajului-pentru-promovarea-in-liga-2-unirea-slobozia-mostistea-ulmu-csm-slatina-progresul-spartac-si-fotbal-comuna-recea-minerul-baia-mare-se-joaca-de-la-ora-1730-19143224

https://liga2.prosport.ro/multimedia/ultima-etapa-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-meciurile-care-decid-ultimele-echipe-care-acced-in-cel-de-al-treilea-esalon-19143234

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-victorie-cu-concordia-chiajna-la-finalul-cantonamentului-efectuat-la-tarlungeni-bucurestenii-si-au-mentinut-piesele-grele-insa-regreta-si-acum-pierderea-antrenorului-19143210

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Aug. 2020, 23:06 Liga 2
Pe aceeași temă