Vâlcea mizează pe prima victorie în campionat în fața celor de la ACS Berceni. „Ne va da moral pentru următoarele dispute grele”

Marius ANGHEL 22 Aug. 2016, 18:28 Liga 2
Vâlcea mizează pe prima victorie în campionat în fața celor de la ACS Berceni.**

CSM Râmnicu Vâlcea va fi televizată în direct pentru a doua oară consecutiv pe teren propriu în acest sezon de Liga 2, semn că echipa lui Jerry Gane atrage publicul telespectator. Astfel, compania care deține drepturile TV pentru eșalonul secund a programat meciul din etapa a 4-a, CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Berceni, pentru luni, 29 august, cu începere de la ora 18:00.

Managerul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, așteaptă luni, în Zăvoi, prima victorie a alb-albaștrilor din acest campionat, după trei remize consecutive. „Vrem să creștem de la meci la meci. Important este să batem etapa viitoare pe Berceni. Trei puncte ne vor da moral pentru următoarele dispute grele, în deplasare cu Chindia și Clinceni. Suntem o echipă în construcție, am luat mulți jucători pe ultima sută de metri. M-a bucurat jocul de la Balotești. Dacă reușeam să facem 2-0 la ocaziile avute în prima repriză, cred că puteam câștiga. Liga a 2-a este foarte echilibrată, apar surprize la fiecare etapă. O să revenim rapid în prima parte a clasamentului, fiindcă jocul prestat ne dă această speranță”, a afirmat Lucian Munteanu.

CSM Râmnicu Vâlcea va fi televizată și în etapa a 5-a, atunci când se va deplasa la Târgoviște, meciul urmând a se disputa sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 16:30.

Alte două partide din etapa a 4-a care se vor vedea la TV vor fi Dacia Unirea Brăila – ASU Politehnica Timișoara, sâmbătă, de la ora 15:00, și FC Brașov – Dunărea Călărași, duminică, de la ora 12:30.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Marius ANGHEL 22 Aug. 2016, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă