Unirea Slobozia introduce și ea bilete de acces la meciurile de pe teren propriu. Primul joc cu noile condiții, cu Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 31 Mar. 2022, 14:10 Liga 2

După FC Brașov, Unirea Slobozia a decis să pună și ea la vânzare bilete pentru accesul spectatorilor pe stadion la meciurile de pe teren propriu. Primul joc în care echipa ialomițeană va avea în tribune public plătitor va fi cu Universitatea Cluj, programat duminică, de la ora 13:30, în cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

Cum în România, în general, oamenii sunt învățați să participe la evenimente sportive în special dacă beneficiază de intrare gratuită, un bilet de 5 sau 10 lei fiind considerat și acela scump, locuitorii din Slobozia nefăcând excepție, conducerea clubului Unirea ia acum această decizie prin care riscă să lase echipa antrenată de Adrian Mihalcea fără un sprijin important din partea spectatorilor, al 12-lea jucător, cum se spune în fotbal.

Unirea Slobozia pune bilete la vânzare la meciul cu Universitatea Cluj. Clubul oferă intrarea gratuită anumitor categorii de persoane

Unirea Slobozia va permite accesul pe stadion publicului cel puțin la meciul cu Universitatea Cluj doar prin intermediul achiziționării unui bilet stabilit la un preț de 10 lei.

Totuși, clubul anunță că ”doamnele, domnișoarele, copii și adolescenții sub 18 ani pot asista gratuit la meciurile de pe teren propriu” ale Unirii, la fel și persoanele care și-au achiziționat abonamente la tribuna oficială a stadionului Municipal pentru întreg sezonul.

”Pentru partida cu UNIVERSITATEA CLUJ, programată duminică, 3 Aprilie, de la ora 13.30, costul unui bilet de acces va fi de 10 lei.
Biletele pot fi achiziționate de miercuri până sâmbătă inclusiv, între orele 08.00 – 19.00, de la sediul clubului din incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia.
În ziua meciului, duminică, biletele pot fi procurate de la casa de bilete de la intrarea în Stadionul Municipal începand cu ora 11.00.
Doamnele, domnișoarele, copii și adolescenții sub 18 ani, pot asista gratuit la meciurile de pe teren propriu.
Persoanele care și-au achiziționat abonamente la Tribuna Oficială pt întreg sezonul compețional, vor intra la meciurile de pe teren propriu în baza acestora”, a anunțat Unirea Slobozia pe pagina oficială de Facebook, neexplicând clar dacă această decizie se aplică doar la meciul cu Universitatea Cluj, tuturor din play-off sau la toate de acum înainte.

Până acum, clubul ialomițean a oferit intrarea liberă ani la rând pe stadion publicul doritor să participe la meciurile de pe teren propriu.

Ilie Poenaru: ”Apelăm la acest ajutor din partea suporterilor echipei noastre”

Pe de altă parte, site-ul Info Ialomița scrie că Unirea va pune la vânzare bilete pentru toate meciurile de pe teren propriu din acest play-off al Ligii 2, cu Universitatea Cluj, Steaua București, FC Hermannstadt, Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești.

”Disputăm zece meciuri în play-off, ce generează o serie de cheltuieli neeligibile, și, de aceea, apelăm la acest ajutor din partea suporterilor echipei noastre”, a explicat, pentru sursa citată, managerul clubului Unirea Slobozia, Ilie Lemnaru, decizia introducerii biletelor de acces la meciurile de acasă.

Baremul pentru plata arbitrilor și observatorilor la un meci de Liga 2 se ridică la suma de 7.160 lei.

Reacții de tot felul din partea suporterilor după anunțul clubului

Decizia conducerii clubului Unirea de a introduce bilete de acces la meciurile de pe teren propriu ale echipei antrenate de Adrian Mihalcea a stârnit reacții la anunțul postat pe pagina de Facebook. Unele sunt pro, altele contra.

”Foarte bine, să plătească dacă sunt suporteri adevărați, și la tribuna oficială să nu mai cerșească invitații!!!”, a scris Mihai Gintu.

”Succes în continuare, vom fi acolo cu galeria oficiala fără probleme sa i susținam pe voinicii noștri. Forță unirea”, a scris Luca Bunea.

”Aceasta idee ar fi trebuit pusa in aplicare în fiecare an! Ar trebui gândită și o autofinanțare, acolo cate se va putea face in fiecare an, pe baza biletelor sau a abonamentelor anuale.. Vor fi ceva bani care vor putea fi de ajutor, macar pentru centru de juniori.. Succes!!”, a comentat Costi Popa.

”Corect ar fii sa plătească biletul și doamnele/domnișoarele dacă sunt susținători adevărați”, a scris Angi Angela.

”Succes,vom fi prezenți”, a scris Dorin Boiciuc.

”Daca nu prindea play-off nu era cu bani? specula ieftină trebuia de la bun inceput asta o auto-finanțare nu doar de conjunctura oricum bafta la cat mai multe puncte”, a comantat și George Cristian Dragu.

Unirea Slobozia e ultima în play-off și debutează acasă cu ”U” Cluj

Unirea Slobozia a intrat în play-off-ul Ligii 2 cu 33 de puncte acumulate în sezonul regular, punctaj pe care îl are și acum, după disputarea primului joc din grupa pentru promovare. În prima etapă a pierdut cu scorul de 0-2, la Mediaș, cu FC Hermannstadt.

Unirea Slobozia ocupă locul 6 în play-off, ultimul, fiind la cinci puncte de locul 4, de baraj de promovare, ocupat de Steaua, care nu are drept de promovare. Între ele se află Concordia Chiajna, cu 37 de puncte.

În etapa a 2-a a play-off-ului, Unirea Slobozia va juca pe teren propriu împotriva Universității Cluj, ocupanta locului 3, cu 43 de puncte, duminică, de la ora 13:30.

În sezonul regular, ”U” Cluj a câștigat pe Cluj Arena cu 2-0 meciul cu Unirea Slobozia, prin golurile marcate de Albert Hofman (34, 54).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Petronel Tudor (Info Ialomița)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-vrea-mai-mult-unirea-slobozia-va-incerca-sa-dea-lovitura-in-fata-universitatii-cluj-dar-antrenorul-recunoaste-va-fi-o-partida-foarte-grea-detaliul-la-care-a-lucra-19225070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-deschide-u-cluj-inchide-programul-urmatoarelor-trei-etape-din-play-off-ul-ligii-2-cand-a-fost-stabilit-sa-se-dispute-steaua-petrolul-19224549

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-aprinde-iar-subiectul-delicat-insa-il-stinge-repede-am-auzit-zvonuri-dar-nu-intru-in-detalii-ii-motivez-pe-fotbalisti-sa-joace-impotriva-unui-adversar-vazut-sau-nevazut-19225009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-burleanu-are-liber-sa-obtina-al-treilea-mandat-ca-presedinte-al-frf-liga-2-va-avea-aceeasi-reprezentanti-in-cex-la-liga-3-se-va-schimba-unul-dintre-cei-doi-19225042

Marius ANGHEL 31 Mar. 2022, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă