Adrian Mihalcea vrea mai mult! Unirea Slobozia va încerca să dea lovitura cu ”U” Cluj, dar antrenorul recunoaște: ”Va fi o partidă foarte grea”. Detaliul la care a lucrat toată săptămâna și de ce a picat amicalul cu FC Buzău

Răzvan STÎNGĂ 30 Mar. 2022, 15:20 Liga 2
Adrian Mihalcea vrea mai mult! Unirea Slobozia va încerca să dea lovitura cu ”U” Cluj, dar antrenorul recunoaște: ”Va fi o partidă foarte grea”. Detaliul la care a lucrat toată săptămâna și de ce a picat amicalul cu FC Buzău

Unirea Slobozia are primul meci acasă în play-off, duminică, împotriva Universității Cluj. Partida are loc în etapa a 2-a a grupei pentru promovare, iar ardelenii încep, conform și calculelor hârtiei, cu prima șansă. De aceeași părere este și antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea.

Adrian Mihalcea vrea, în primul rând, altă atitudine cu ”U” Cluj

Mihalcea a prefațat partida cu Universitatea Cluj și simte că va fi una complicată, la fel cum a fost și cea precedentă, cu FC Hermannstadt, pierdută cu 0-2. A fost nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în confruntarea cu sibienii, precizând că motivația și dăruirea au jucat un rol cheie în respectivul eșec.

De această dată, chiar dacă Universitatea Cluj are și ea un lot foarte bun, Mihalcea remarcând transferurile importante făcute în iarnă, Unirea Slobozia promite să aibă o evoluție mai bună.

Adrian Mihalcea: ”Partida cu Universitatea Cluj e foarte grea, asta e clar. Au venit acolo jucători foarte, foarte buni în această iarnă”

Momentan, la Slobozia obiectivul rămâne același, lupta pentru locul 4 în play-off, care duce în barajul de promovare-retrogradare cu o formație din Liga 1.

O să fie un meci foarte greu, cu o echipă bună a play-off-ului, trebuie să recunoaștem asta. Mi-aș dori să avem mai multă motivație ca la meciul trecut, cu Sibiu, pentru că eu consider că asta ne-a lipsit, motivația. Nu am fost supărat pe jucători, doar am spus lucrurilor pe nume. Am vorbit și cu ei în săptămâna asta despre ce s-a întâmplat, despre atitudinea lor și încercăm să reglăm.

Oricum, partida cu Universitatea Cluj e foarte grea, asta e clar. Au venit acolo jucători foarte, foarte buni în această iarnă, s-a făcut o campanie de transferuri puternică. Își dorește promovarea în Liga 1 și asta s-a văzut.

Noi trebuie să fim realiști și să recunoaștem că obiectivul realizabil este locul 4. Cele trei echipe, Petrolul, Universitatea Cluj și Hermannstadt, se luptă pentru primele două locuri. Noi trebuie să terminăm peste Chiajna și să prindem barajul. Sper să și putem face asta, pentru că e clar că la noi a intervenit și o mulțumire față de ce am realizat până acum”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia trebuia să dispute un amical cu FC Buzău, dar s-a anulat

În discuția cu reporterul site-ului nostru, antrenorul a declarat că își dorea să organizeze și un meci amical în această pauză pentru partidele echipelor naționale. Inițial, a fost programat amicalul cu FC Buzău, sâmbătă, însă formația lui Cristian Pustai a anunțat vineri seară că testul pică și că echipa sa nu mai vine la Slobozia.

Nici adversar din Liga 3 nu a putut lua Unirea Slobozia, întrucât campionatul nu s-a întrerupt și a fost organizată etapă la sfârșitul de săptămână trecut.

Unirea Slobozia, locul 6 în play-off

Unirea Slobozia, echipa lui Adrian Mihalcea, a intrat în grupa pentru promovare cu 33 de puncte, punctaj pe care îl are și acum, după prima rundă a grupei pentru promovare. A pierdut, cum spuneam, duelul de debut cu FC Hermannstadt, din deplasare, cu scorul de 0-2.

Unirea Slobozia e la cinci puncte de locul 4, de baraj, ocupat de Steaua, dar până la ”militari”, pe 5, se află Concordia Chiajna, cu 37 de puncte. În runda a 2-a a play-off-ului, Unirea Slobozia va juca împotriva Universității Cluj, pe teren propriu.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Mar. 2022, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă