Unirea Slobozia încearcă să obțină o derogare de la FRF pentru licență: „Au început să aibă un regret”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 15:58 Liga 2
Unirea Slobozia încearcă să obțină o derogare de la FRF pentru licență:**

Rapid, CSMS Iași și FC Clinceni, echipele care și-au depus dosarul de licențiere pentru Liga I se pot teme pentru o eventuală promovare. Liderul play-off-ului, Unirea Slobozia, încearcă să obțină o derogare de la FRF pentru a putea să-și depună în cele din urmă dosarul.

Ialomițenii au avut un final de campionat foarte bun și cumulat cu victoria din prima etapă a play-off-ului și rezultatele contracandidatelor au ajuns să fie lider în clasament și să aibă două puncte avans față de CSMS. Antrenorul Unirii, Adrian Mihalcea, a declarat că șefii clubului au fost surpinși de evoluția din teren și din clasament și au ajuns să regrete că nu au depus dosarul de licențiere. Acum încearcă să obțină o derogare de la Federație pentru a primi o șansă la promovare. „Erau încântați după evoluția din sezonul trecut, dar nu sperau la o creștere valorică așa de spectaculoasă, anul acesta. Am înțeles că un caiet de licențiere costă foarte mult și atunci erau niște bani pierduți. În momentul acesta, când ne aflăm într-o poziție bună și cu șanse reale fotbalistice de a promova, au început să aibă un regret. Am înțeles că încearcă, nu știu dacă se va găsi o posibilitate, o derogare, să ne lase să evoluăm.”, a spus, pentru DigiSport, tehnicianul.

Totuși, Mihalcea spune că promovarea în acest sezon nu e un obiectiv esențial pentru echipa sa, însă crede că anul viitor se poate bate pentru primele locuri dacă șefii Unirii vor dori acest lucru: „La anul vom încerca, dacă oamenii din conducere își vor face temele și își vor dori cu adevărat promovarea. Atunci se vor pune la punct cu toate cerințele, va fi totul ok, rămâne ca noi să avem aceeași evoluție pe teren. Ne dorim asta, orașul freamătă, dar e un oraș micuț, fără potență financiară extraordinară.”

VEZI un MATERIAL VIDEO cu Adrian Mihalcea

După prima etapă a play-off-ului, Unirea Slobozia ocupă prima poziție în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, având 22 de puncte, cu două mai mult față de CSMS Iași și patru față de Rapid București. În următoarea etapă va evolua în Copou.

 

Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă