Unirea Slobozia e imbatabilă acasă în play-off, stricând și planurile Hermannstadt-ului. Adrian Mihalcea: ”Să-și dea lumea seama că tratăm serios meciurile.” Ce a spus de jocul contra contestatarilor de la ”U” Cluj

Acuzată că nu își apără corect șansele în fața primelor clasate din play-off-ul Ligii 2, Petrolul și FC Hermannstadt, în viziunea altor adversari din campionat, Unirea Slobozia a luptat împotriva formației sibiene și a reușit să ia un punct, joi, în etapa a 6-a a grupei pentru promovare. Partida s-a terminat 0-0.

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt, scor 0-0. Reacția lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia a făcut încă un joc solid în defensivă, la fel ca și în celelalte confruntări de pe teren propriu, și nu a cedat în fața Hermannsatdt-ului, care și-a creat cu greu ocazii în partida de la Slobozia.

La finalul disputei, la interviuri, antrenorul Adrian Mihalcea a remarcat o scădere a forței fizice a Unirii Slobozia, dar și din partea adversarilor. Cu cât se apropie finalul de play-off, chiar dacă lupta rămâne aprinsă pentru promovare, echipele par că suferă din cauza ritmului ridicat, mai ales pentru că sunt perioade în care joacă și la o distanță de mai puțin de șapte zile de pauză.

Rezultatul dintre Unirea Slobozia și FC Hermannstadt a fost unul corect, a concluzionat Adrian Mihalcea, remarcând că echipa lui putea marca, dar și că sibienii puteau înscrie în câteva rânduri.

Adrian Mihalcea: ”Azi iar am stat în 16 jucători, 11 plus cinci rezerve. E din ce în ce mai greu”

În plus, formația lui Marius Măldărășanu putea da lovitura în ultimul minut al partidei, în minutul 90+5, însă șutul lui Alhassan din câțiva metri l-a lovit pe Dinu.

”Un meci epuizant de ambele părți. Deja, cu cât trec etapele, văd echipe sleite și noi suntem o echipă sleită. Avem și problemele de lot pe care le avem. Azi iar am stat în 16 jucători, 11 plus cinci rezerve. E din ce în ce mai greu, dar tratăm serios toate meciurile și azi s-a văzut o atitudine bună din partea noastră.

Cu puțină inspirație și cu puțină liniște puteam să și înscriem, dar în același timp puteam primi din nou gol la ultima fază. Iar ne-am crispat pe final de meci, dar sunt mulțumit de atitudinea băieților. Sper ca până la urmă să își dea toată lumea seama că noi tratăm serios fiecare meci”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro, la finalul disputei cu FC Hermannstadt.

  • Unirea Slobozia a evoluat împotriva Hermannstadt-ului în următoarea formulă: Poiană – Ibrian (cpt.), I. Dinu, Gab. Lazăr, Trașcu – Bolohan (Dorobanțu 90+2′), Coadă, Cruceru, Rob. Silaghi (Gherghiceanu 78′) – Gulceac (Seb. Ivan 65′), Afalna;
    Rezerve neutilizate: Ciupercă – Mih. Lemnaru, Mustacă, Gîrbăcea;

Adrian Mihalcea vrea cel puțin o victorie pentru Unirea Slobozia în play-off

Trei egaluri și trei înfrângeri are Unirea Slobozia în cele șase etape scurse din play-off-ul Ligii 2. Lui Adrian Mihalcea i-a cam trecut din entuziasmul de la începutul grupei pentru promovare, declarând că speră ca echipa lui să termine play-off-ul măcar cu o victorie.

”Ar fi un obiectiv să terminăm campionatul neînvinși acasă, dar îmi doresc să și câștigăm un meci. Că va fi acasă, că va fi în deplasare, îmi doresc să câștig un meci. E greu, vom vedea, dăm numai de echipe bune, ritmul e infernal, toate meciurile sunt la intensitate maximă. Toate echipele au un obiectiv și atunci apar astfel de meciuri.

Statistic avem mai multe șanse acasă să nu pierdem, în deplasare încă suferim și avem probleme. Ne vom pregăti, vreau să credem mental și să luăm puncte și din deplasare”, a mai declarat Mihalcea.

Unirea Slobozia are următorul meci cu ”U” Cluj, în deplasare

Pentru Unirea Slobozia urmează un meci important, cu Universitatea Cluj, pe Cluj Arena, împotriva unei echipe care a acuzat-o că nu își apără corect șansele în anumite partide. Mihalcea speră acolo la încă un rezultat pozitiv, dar se gândește și la partida ulterioară jocului din Ardeal, cu Concordia Chiajna.

”Primul meci e la Cluj. Acum sunt sărbătorile, băieții vor avea liber. Va fi o deplasare lungă, apoi vom avea un meci mult mai important pentru noi, la câteva zile distanță, cu Chiajna. Un meci care ne-ar putea crește șansele la locul 4.

Acum suntem la patru puncte de locul 5, iar o înfrângere a Chiajnei și o victorie a noastră ar lăsa un punct diferență. Am spera în continuare, un lucru foarte plăcut din punctul nostru de vedere”, a mai afirmat Adrian Mihalcea în discuția cu Liga2.ro.

Unirea Slobozia, la patru puncte de locul 5

După jocurile cu ”U” Cluj (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă), Unirea Slobozia le va mai întâlni pe Steaua (deplasare) și Petrolul (acasă). Acum, formația lui Mihalcea e pe locul 6 în play-off, cu 36 de puncte, la patru puncte de locul 5, Concordia Chiajna, și la șase de locul 4, Steaua.

Acestea două din urmă au meci direct în această a șasea rundă, sâmbătă, de la 16:00, în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-ce-fc-hermannstadt-a-remizat-la-slobozia-cu-unirea-a-fost-cel-mai-prost-joc-al-nostru-din-intreg-sezonul-19228258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihalcea-sah-si-la-maldarasanu-fc-hermannstadt-obtine-doar-un-punct-la-slobozia-la-fel-ca-u-cluj-si-steaua-in-play-off-19228242

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1730-in-debutul-etapei-a-6-a-a-play-off-ului-ligii-2-sibienii-au-castigat-precedentele-doua-jocuri-din-acest-sezon-cu-ialomitenii-19228183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-botia-fotbalist-la-fc-brasov-s-a-apucat-de-arbitraj-m-am-gandit-ca-o-sa-mi-prinda-bine-in-viitor-la-cursuri-am-invatat-multe-lucruri-pe-care-nu-le-stiam-desi-joc-fotbal-de-multi-ani-19228177

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-incinge-lupta-in-play-off-se-incing-si-declaratiile-danut-coman-reactie-acida-dupa-insinuarile-lui-denis-ispas-astea-sunt-sicane-ieftine-de-spatele-blocului-19228169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-incepe-pregatirea-barajului-de-evitare-a-retrogradarii-de-la-jocul-cu-braila-nicolae-croitoru-avem-de-reglat-anumite-probleme-ce-spune-despre-posibilitatea-ca-baraj-19228155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-mai-are-nevoie-de-un-punct-pentru-a-si-asigura-participarea-la-barajul-de-mentinere-in-liga-2-calin-moldovan-inaintea-partidei-cu-viitorul-pandurii-nu-vom-juca-la-meci-egal-19228152

Pe aceeași temă