Unirea Slobozia, prima echipă care câștigă în play-off și promovarea directă e ca și asigurată! Impresiile lui Adrian Mihalcea după succesul cu CS Mioveni

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 30 Mar. 2024, 15:38 Liga 2

Unirea Slobozia a început perfect play-off-ul Ligii 2 și rămâne marea favorită la promovarea directă în SuperLiga României. Formația lui Adrian Mihacea a reușit să învingă, în prima etapă, CS Mioveni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

La finalul partidei, Mihalcea a avut o descătușare de bucurie, simțind că obiectivul istoric pentru Unirea Slobozia este tot mai aproape și aspectele sunt pozitive realizării.

Unirea Slobozia, debut perfect în play-off: 1-0 cu CS Mioveni

Unirea Slobozia a învins, așa cum a obișnuit, la un gol diferență, iar omul întâlnirii de sâmbătă a fost Laurențiu Vlăsceanu, autor al golului din minutul 36. Gazdele au avut parte și de o susținere importantă din tribune, iar până la final au reușit să mențină avantajul minim, dar care le-a mai trecut în cont trei puncte și cu ajutorul cărora au urcat, momentan cel puțin, pe locul 1.

Misiunea Sloboziei a fost mai ușoară din 64, atunci când Andrei Trașcu a fost eliminat, în urma celui de-al doilea cartonaș galben încasat, și CS Mioveni a terminat partida în inferioritate numerică.

Adrian Mihalcea, explozie de bucurie după victoria Unirii Slobozia

Adrian Mihalcea a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi, care au respectat sarcinile trasate de el, după ce a analizat minuțios CS Mioveni. Știa că formația lui Schumahcer va avea o abordare închisă, dar și că va miza cel mai mult pe contraatacuri.

Trăim în tensiune, avem un obiectiv clar, îl simțim meci de meci. Cumva, s-a văzut presiune în evoluția băieților. Meciurile din play-off vor fi de genul acesta, închise. Cine va reuși să câștige, face un pas mare către obiectivul impus. Ne așteptam la ce s-a întâmplat azi, știam că Mioveni se apără închis, că are acest sistem de faze fixe și contraatacuri.

În mare parte ne-am achitat de sarcini, dar trebuie să continuăm să mergem pe aceeași linie. E foarte bine!”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

  • Unirea Slobozia: D. Rusu – Dorobanțu (Dr. Lazăr 77′), Pospielov, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.) – Șt. Pacionel, Coadă – Ibrian, Purece (Ekollo 62′), Vlăsceanu (Aioanei 86′) – Afalna (Cojocari 77′). Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – D. Bujor, Mih. Șandru, Atanase, Andreș.

Urmează revanșa pentru Unirea Slobozia, promite Mihalcea!

Unirea Slobozia are 43 de puncte acum, iar în acest moment este cu un punct peste locul 2, CSC Șelimbăr, dar care va juca luni în prima etapă, contra FK Miercurea Ciuc. În același timp, ialomițenii au șase puncte peste locul 3, Corvinul Hunedoara, opt puncte peste Gloria Buzău, 10 puncte peste CS Mioveni și 11 puncte peste FK Miercurea Ciuc.

Ialomițenii vor continua grupa pentru promovare tot pe teren propriu, contra FK Miercurea Ciuc. Apoi, în etapa a 3-a, va urma prima deplasare, contra Corvinul Hunedoara.

Întrebat cum vede partida cu ciucanii, Mihalcea a fost ferm:

Vreau revanșa! Clar, vreau revanșa! În momentul în care o echipă te bate de două ori în același campionat, înseamnă că e net superioară și eu nu cred asta. Mi-ar plăcea să nu mai existe probleme de arbitraj, mi-ar plăcea!

Adică, am avut două sau trei exemple cu aceeași echipă, în care au fost probleme de arbitraj. E un meci de play-off, ar fi super ok să nu fie semn de întrebare”.

În ultimele trei meciuri directe, FK Miercurea Ciuc a învins Unirea Slobozia. În septembrie 2022, în sezonul trecut, în campionatul regular, ciucanii s-au impus, pe teren advers, cu 1-0. Apoi, au câștigat și duelurile din play-out-ul sezonului precedent, 3-1 pe teren propriu, dar și întâlnirea din acest campionat, din întrecerea regulară, de la Slobozia, scor 1-0.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/debut-cu-esec-pentru-cs-mioveni-in-play-off-0-1-cu-unirea-slobozia-19304395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-cu-csm-alexandria-la-debutul-in-play-out-19304394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-invinsa-din-nou-de-metaloglobus-19304389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-1-play-out-liga-2-19304303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-joaca-cu-cs-mioveni-in-prima-etapa-a-play-off-ului-ligii-2-19304307

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 30 Mar. 2024, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă