Constantin Schumacher, reacție fermă după ce CS Mioveni a debutat cu eșec în play-off: ”Dacă nu câștigăm, antrenorul e vinovat.” Impresiile jocului cu Unirea Slobozia

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 15:03 Liga 2

CS Mioveni nu a îndeplinit obiectivul pentru care a făcut deplasarea la Slobozia, pentru primul meci din play-off-ul Ligii 2, cu Unirea. A pierdut, scor 0-1, deși Constantin Schumacher afirma înaintea duelului de sâmbătă că pentru el ar fi bun și un rezultat de egalitate.

În urma eșecului de la Slobozia, CS Mioveni are șanse foarte mici să mai depășească formația lui Adrian Mihalcea la final de play-off, diferența dintre ele fiind de 10 puncte acum.

Debut cu eșec pentru CS Mioveni în play-off, 0-1 cu Unirea Slobozia

Singurul gol al întâlnirii a fost semnat de Laurențiu Vlăsceanu, care a marcat în minutul 36. Lucrurile s-au complicat pentru CS Mioveni în partea a doua, din minutul 64 mai exact, când Andrei Trașcu a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Chiar dacă a jucat minute bune în inferioritate numerică, formația din Mioveni a arătat bine din punctul de vedere al lui Constantin Schumacher, care a lăudat evoluția jucătorilor săi. Antrenorul oaspeților de sâmbătă a lăsat de înțeles că nivelul de experiență al jucătorilor de la Unirea Slobozia a făcut diferența, dar și faptul că în ultimele sezoane jucătorii au rămas, în mare măsură, aceiași.

Constantin Schumacher, impresiile debutului Mioveniului în grupa pentru promovare

De acum, pentru CS Mioveni urmează un meci cu Gloria Buzău, din care Schumacher vrea un rezultat pozitiv.

Știam că jucăm cu o echipă bună, știam despre adversar ce poate, îl felicit pentru ce a arătat. Noi încercăm să ne jucăm șansa până la final, pentru că, după cum am spus, nu ne gândeam că vom ajunge aici, în play-off. Am ajuns însă și trebuie să ne luptăm de la egal la egal cu orice adversar.

Am pierdut un meci, nu e nimic, mai avem nouă meciuri. Credem că putem să câștigăm alte meciuri. Urmează meciul cu Buzău, trebuie să facem tot ce putem să nu pierdem.

Îmi pare bine că băieții au ieșit mai motivați de la vestiare în partida cu Unirea, că am reușit să îi atacăm în 10 oameni, am avut puterea să o facem. Păcat că nu am avut ocazii foarte bune, dar a fost un meci cu o echipă bună, cu experiență, care joacă de trei-patru ani împreună.

La gol a fost o eroare personală, dar până la urmă toată echipa a greșit, în frunte cu mine. Dacă nu câștigăm, antrenorul e cel vinovat”, a precizat Constantin Schumacher la finalul meciului.

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Trașcu, Cr. Ignat (I. Șerban 69′), R. Garutti, Burnea, Șerbănică (cpt.) – D. Toma (Al. Cr. Stan 72′), Cărăruș – Massaro (Bolohan 69′), Blănaru, Guțea (Mih. Costea 80′). Rezerve neutilizate: Val. Sima – A. Șerban, Duțan, Gogor, Văsălie.

Dacă FK Miercurea Ciuc învinge luni, CS Mioveni cade pe locul 6 în play-off

CS Mioveni a luat startul în grupa pentru promovare de pe locul 5, penultimul, cu 33 de puncte, la un punct peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Trupa lui Constantin Schumacher riscă să termine runda pe poziția a 6-a, dacă FK Miercurea Ciuc va reuși să învingă, în această primă etapă, CSC Șelimbăr, luni, de la ora 17:30, pe teren propriu.

CS Mioveni a început play-off-ul Ligii 2, așadar, în deplasare, contra Unirea Slobozia, iar în etapa a 2-a va disputa primul duel acasă, contra Gloria Buzău. În următoarele trei runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare).

Vorbim la cald acum, vedem ce vom face pentru meciul cu Buzău. Nu are rost să vorbim acum. Facem analiza acestui meci și apoi decidem ce facem pentru jocul cu Buzău.

Nu va fi ușor să promovăm, sunt două echipe bune care sunt favorite. Unirea Slobozia are avans destul de mare, Buzău e acolo, lângă noi, dar facem tot ce putem să ne jucăm șansa cu toate echipele”, a mai spus Schumacher.

Play-off-ul din acest sezon are în componență două echipe fără drept de promovare. Fac parte din grupă CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, de altfel primele formații care și-au asigurat matematic prezența.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-debut-perfect-in-play-off-1-0-cu-cs-mioveni-19304411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-invinsa-din-nou-de-metaloglobus-19304389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-1-play-out-liga-2-19304303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-joaca-cu-cs-mioveni-in-prima-etapa-a-play-off-ului-ligii-2-19304307

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-si-stefan-odoroaba-fac-echipa-la-petrolul-19304253

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-debuteaza-in-play-out-contra-metaloglobus-19304261

Andrei PASCU 30 Mar. 2024, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă