Unirea Slobozia atrage atenția echipelor din Liga 1! După Adrian Mihalcea, cluburile au pus ochii și pe doi jucători

Răzvan STÎNGĂ 07 Jun. 2022, 14:31 Liga 2
Unirea Slobozia atrage atenția echipelor din Liga 1! După Adrian Mihalcea, cluburile au pus ochii și pe doi jucători

Sezonul bun de Liga 2 făcut de Unirea Slobozia a atras atenția, astfel că anumiți jucători sunt de interes pentru anumite cluburi, chiar și din Liga 1.

Ilie Lemnaru, managerul formației din Slobozia, a confirmat pentru Liga2.ro faptul că a existat și există anumite discuții pentru fotbaliști.

Unirea Slobozia atrage atenția: Christ Afalna și Ionuț Gurău, interesanți pentru echipele de Liga 1

Cei doi fotbaliști doriți în prima divizie sunt / au fost Christ Afalna (23 de ani, foto articol) și Ionuț Gurău (23 de ani).

Camerunezul a fost de interes pentru FC Hermannstadt, dar a ales să continue, în cele din urmă, la Unirea Slobozia, unde are parte de continuitate, dar și de liniște financiară.

Ori, la FC Hermannstadt sunt cunoscute problemele cu care clubul s-a confruntat în stagiunea trecută, cu faptul că fotbaliștii au restanțe salariale pe luni de zile.

În privința lui Gurău (foto articol) lucrurile par, de asemenea, rezolvate. În mare parte, portarul va continua la Unirea Slobozia.

Ionuț Gurău, 99 la sută șanse să continue și el la Unirea Slobozia

Chiar dacă mirajul unui transfer în Liga 1 e mare, Gurău își dorește și el să aibă meciuri, să joace, iar la Unirea Slobozia este un om de bază, chiar dacă stagiunea trecută a fost suspendat pentru câteva luni.

Pe lângă Christ Afalna, echipa lui Ilie Lemnaru a mai ajuns la acorduri pentru prelungirea contractelor și cu Ionuț Coadă (24 de ani) și Antonio Cruceru (25 de ani) și urmează Ciprian Perju (26 de ani). Înțelegerile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

”Deocamdată, nu a venit ofertă pentru jucători, pentru transferuri în Liga 1. Până acum nu a plecat nimeni, jucătorii sunt sub contract cu noi până la 30 iunie. Cu Afalna am semnat în continuare, pe doi ani, cu Coadă am semnat în continuare, cu Cruceru am semnat în continuare, urmează Perju. Am avut doi jucători care au avut oferte din Liga 1, Afalna și Gurău, dar nu s-a concretizat nimic.

Din ce am înțeles, Afalna a avut de la Sibiu, de la Hermannstadt, dar a ales pentru continuitate sportivă, financiară. Îl mai lăsăm pe Gurău…. să vedem dacă merge în Liga 1, dar va fi greu să meargă acolo, pentru că vrea să joace. 99 la sută rămâne la noi”, a declarat Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

Jucătorii de la Unirea Slobozia au atras atenția cu clasarea de sezonul trecut

Unirea Slobozia a terminat play-off-ul Ligii 2 pe ultimul loc, pe 6, cu 41 de puncte, la patru lungimi de poziția a 5-a, Concordia Chiajna, care a și prins barajul pentru accederea în prima divizie, unde a dat peste Chindia Târgoviște, în fața căreia a pierdut.

În cele 10 meciuri din grupa pentru promovare, formația din Slobozia a înregistrat o victorie, cinci egaluri și patru înfrângeri și a avut un golaveraj de șase goluri marcate și 12 primite. Singura victorie în play-off a ialomițenilor a fost pe Cluj Arena, 2-1 cu ”U” Cluj. Contra ardelenilor a remizat și acasă în play-off, scor 2-2.

Ilie Lemanaru, reacție despre oferta Chindiei Târgoviște pentru Adrian Mihalcea

Rămâne de văzut și ce transferuri va face Unirea Slobozia pentru stagiunea următoare, pentru că se vrea tot un obiectiv important, o nouă calificare în play-off și poate mai mult de atât.

Ilie Lemnaru nu a negat în discuția cu Liga2.ro Adrian Mihalcea s-ar afla în dialog cu Chindia Târgoviște, zvon care e alimentat de câteva zile. Dacă antrenorul va continua la Unirea Slobozia, atunci va face planul pentru stagiunea următoare, cu jucătorii care vor pleca și venirile care vor avea loc.

Referitor la Adi, noi îi vrem binele, am tot spus că nu ne opunem plecării sale sau a vreunului jucător, dacă e spre binele lor. Deocamdată Adi e antrenorul nostru, eu sunt prieten cu el de foarte mult timp, ne respectăm, dacă va face pasul la Liga 1 ar fi foarte bine pentru viitorul și cariera lui.

(N.r. – Ce jucători vor pleca?) Adi va face lista, să vedem pe cine consideră că se bazează și în sezonul următor. Același lucru e și la veniri, noi avem pe listă câțiva jucători, dar vedem după ce li se termină contractele cu actualele echipe ce se întâmplă, a mai spus Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

Foto: Petronel Tudor și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-pe-punctul-de-a-se-desparti-de-unirea-slobozia-e-in-pole-position-sa-preia-chindia-pe-lista-targovistenilor-a-fost-si-antrenorul-stelei-19234312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-iesit-doi-a-intrat-unul-adrian-vasai-a-stabilit-lotul-nationalei-u19-pentru-stagiul-de-la-buftea-ultimul-inainte-de-participarea-la-euro-u19-in-care-zece-jucatori-sunt-de-la-echipe-care-au-evol-19234194

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-cazut-inca-doua-variante-de-antrenor-de-pe-lista-politehnicii-iasi-moldovenii-inca-spera-la-leo-grozavu-dar-au-intensificat-discutiile-si-cu-un-fost-dinamovist-19234119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-s-a-reunit-cu-20-de-jucatori-pentru-a-pregati-participarea-in-liga-1-marius-maldarasanu-a-lipsit-de-la-primul-antrenament-cele-doua-noutati-ale-sibienilor-si-absentii-19234314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-toata-jena-fc-brasov-are-o-datorie-de-3000-de-lei-catre-un-fost-fotbalist-al-ei-cu-care-ajunsese-la-un-acord-de-reziliere-amiabila-19234306

Răzvan STÎNGĂ 07 Jun. 2022, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă