Ionuț Gurău, apt de joc pentru Unirea Slobozia! Portarul a ispășit cele două luni de suspendare și poate evolua din etapa următoare

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Apr. 2022, 21:00 Actualizat: 25 Apr. 2022, 21:20 Liga 2
Ionuț Gurău, apt de joc pentru Unirea Slobozia! Portarul a ispășit cele două luni de suspendare și poate evolua din etapa următoare

În sfârșit, Unirea Slobozia va putea miza pe portarul Ionuț Gurău (23 de ani), din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2. Adrian Mihalcea îl va putea utiliza în confruntarea cu Universitatea Cluj, din 30 aprilie. Rămâne doar de văzut dacă Gurău va fi în lot sau dacă va fi titular.

Ionuț Gurău și-a ispășit perioada de suspendare și e apt să joace pentru Unirea Slobozia

Ionuț Gurău și-a ispășit perioada de suspendare pricinuită de partida dintre UTA și Daco-Getica, din 2019. Portarul evolua atunci la oaspeți, care au fost acuzați că nu și-au apărat corect șansele. Fotbalistul, amendat cu 10.000 de lei și suspendat două luni, vorbea la momentul respectiv, pentru Liga2.ro, despre situația în care se găsea, dar acum e gata să reintre în planurile lui Adrian Mihalcea.

În toată această perioadă a suspendării, portarul s-a pregătit normal, alături de echipă, chiar dacă a fost nevoit să vadă din tribune ultimele nouă meciuri ale Unirii Slobozia din Liga 2. Ultima partidă oficială bifată de Gurău datează din 4 decembrie, din confruntarea din etapa a 16-a a sezonului regular din Liga 2, când trupa din Slobozia învingea Viitorul Pandurii cu 2-0.

Ionuț Gurău, titular de drept la Unirea Slobozia înainte de suspendare

În acest sezon, până la suspendare, Ionuț Gurău era titular de drept la Unirea Slobozia. A prins 16 partide, a primit 13 goluri și a închis definitiv poarta în șapte confruntări.

Ionuț s-a pregătit cu noi în perioada asta, chiar dacă a fost suspendat. Ne-a lipsit în meciuri, dar trebuie să recunosc că și Poiană a apărat bine până acum, sunt mulțumit de el. E bine că am încă o variantă de portar, dar rămâne de văzut pe cine voi miza, nu pot spune de acum pe cine voi folosi. Depinde de forma fiecăruia”, a declarat Adrian Mihalcea zilele trecute pentru Liga2.ro.

Ionuț Gurău ar putea apăra în partida dintre ”U” Cluj și Unirea Slobozia

Unirea Slobozia are, cum spuneam, următorul meci în play-off-ul Ligii 2, în etapa a 7-a, în deplasare, cu Universitatea Cluj. Duelul este programat pentru sâmbătă, de la ora 15:00 și va fi transmis în format live-text de Liga2.ro. În sezonul regular, la Slobozia, duelul s-a terminat cu scor alb, 0-0.

Unirea Slobozie este singura echipă din play-off fără victorie. După șase runde are trei remize și trei înfrângeri, fiind ultima în clasament, pe poziția a 6-a. Are 36 de puncte și este la patru lungimi de locul 5, Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Apr. 2022, 21:00 Actualizat: 25 Apr. 2022, 21:20 Liga 2
Pe aceeași temă