Unirea Slobozia, oficial în vacanța de iarnă. Adrian Mihalcea a decis când va avea loc reunirea

Andrei PASCU 05 Dec. 2023, 19:37 Liga 2
Unirea Slobozia, oficial în vacanța de iarnă. Adrian Mihalcea a decis când va avea loc reunirea

Unirea Slobozia a avut marți, 5 decembrie, ultimul antrenament din acest an, la trei zile după ultimul meci din 2023, cu CSM Ceahlăul, de pe teren propriu, scor 2-1. Adrian Mihalcea a decis să le dea o pauză de aproximativ o lună elevilor săi.

Reunirea va avea loc la 11 ianuarie, după cum a anunțat formația clasată pe locul 3 în Liga 2, la un punct de liderul CSC Șelimbăr și la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

Unirea Slobozia a intrat în vacanță și reia pregătirile în prima parte a lunii ianuarie

Unirea Slobozia va lupta pentru promovarea în prima divizie, având un parcurs foarte bun până în acest moment. Mihalcea a dus echipa, după 15 etape, la 31 de puncte, cu nouă puncte peste locul 7, Steaua, când mai sunt patru etape din sezonul regular.

Adrian Mihalcea a mai condus echipa în câteva antrenamente după partida cu CSM Ceahlăul, iar marți a decis să îi trimită în vacanța de iarnă pe jucătorii săi, urmând ca primul antrenament să aibă loc peste o lună și câteva zile, la 11 ianuarie.

Unirea Slobozia, favorită la promovarea din Liga 2 în SuperLiga României

Unirea Slobozia este printre principalele favorite la promovarea în SuperLiga României, dacă luăm în calcul rezultatele și modul în care au arătat echipele în rundele din sezonul regular scurse până acum din Liga 2.

”Ultimul antrenament pe anul 2023,revenim pe 11.01 2024,ora 14.00 !

Sărbători fericite!”, a anunțat Unirea Slobozia pe Facebook, marți, 5 decembrie.

Adrian Mihalcea face planurile pentru achiziții la Unirea Slobozia

Unirea Slobozia se pregătește de întărirea lotului, dar nu va investi prea mult în achiziții, pentru că bugetul e unul limitat. Doar câteva modificări de lot va face Mihalcea, urmând să se bazeze, în mare parte, pe aceiași fotbaliști cu care a început campionatul.

Noi, în mare măsură, ne-am făcut strategia pentru iarnă. Nu vom schimba mult din componența lotului… nici nu avem de ce! Vom încerca să ne întărim pentru că, în eventualitatea accederii în play-off, vom avea jocuri cu altă intensitate, săptămână de săptămână, cu un ritm apropiat celui de Liga 1.

Vom căuta să acoperim zonele vulnerabile. Cunosc Liga a 2-a și de aici vom încerca să aducem jucători (…).

Vom căuta jucători care să se bată pentru obiectiv, cu agresivitate și caracter puternic. În atac stăm mai prost, cu o medie de un gol pe meci. Aici mai trebuie să lucrăm! Ca să închei, toată lumea își dorește să fie Guardiola sau Mourinho. Eu îmi doresc să fiu Simeone!”, spunea Adrian Mihalcea în urmă cu două săptămâni.

Unirea Slobozia, la un punct de locul 1 din Liga 2

Unirea Slobozia are 31 puncte, fiind pe locul 3, având cu un punct mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr și fiind la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara. Unirea Slobozia a terminat anul cu trei rezultate pozitive la rând în Liga 2, 1-0 cu Campionii FC Argeș, 0-0 cu Concordia Chiajna și 2-1 cu CSM Ceahlăul.

În prima rundă din 2024, Unirea Slobozia va întâlni CSC Dumbrivița, în deplasare. Duelul va avea loc în ultimul weekend din februarie.

Foto: Unirea Slobozia și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/primele-trei-meciuri-din-ultima-etapa-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19295461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-schimba-antrenorul-a-reziliat-contractul-cu-alin-pinzaru-19295474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presiune-pe-gloria-buzau-play-off-ul-sau-cj-reduce-finantarea-19295471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-ceahlaului-trage-concluziile-la-final-de-an-19295466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/progresul-pecica-si-corvinul-joaca-joi-la-oradea-in-cupa-romaniei-19295468

Andrei PASCU 05 Dec. 2023, 19:37 Liga 2
Pe aceeași temă