Unirea Slobozia a stabilit data reunirii și primul cantonament al verii. Adrian Mihalcea se pregătește de un sezon important: ”Vrem clasarea în prima jumătate sau play-off-ul”. Antrenorul pregătește primele transferuri

Răzvan STÎNGĂ 02 Jun. 2021, 17:32 Liga 2
Unirea Slobozia a stabilit data reunirii și primul cantonament al verii. Adrian Mihalcea se pregătește de un sezon important: ”Vrem clasarea în prima jumătate sau play-off-ul”. Antrenorul pregătește primele transferuri

Unirea Slobozia își conturează perioada de pregătire premergătoare sezonului 2021/2022, iar antrenorul Adrian Mihalcea a decis anumite aspecte importante în acest sens. E vorba de data la care va avea loc vizita medicală, reunirea efectivă a echipei dar și organizarea unui cantonament.

Unirea Slobozia va organiza un cantonament la Piatra Neamț 

Prima acțiune a Unirii Slobozia a fost programată pentru jumătatea lunii iunie, pe 17 sau 18, când va avea loc vizita medicală. Primele antrenamente vor debuta câteva zile mai târziu, pe 21 iunie. Adrian Mihalcea a stabilit și data primului cantonament. După câteva ședințe de pregătire pe plan local, la începutul lunii iulie Unirea Slobozia va merge la Piatra Neamț. Potrivit Independent Online, stagiul de pregătire din Moldova va avea loc în intervalul 5-17 iulie.

Planurile sunt mari la Unirea Slobozia pentru sezonul următor de Liga 2, care va avea prima etapă pe 31 iulie. Adrian Mihalcea a declarat că, în primul rând, se are în vedere un alt obiectiv, diferit de cel din sezonul precedent, care a constat în salvarea de la retrogradare. Antrenorul țintește sus și se gândește că ar putea clasa echipa la mijlocul clasamentului Ligii 2 dar tinde chiar și la play-off.

Adrian Mihalcea: ”Țintim clasarea în prima jumătate a clasamentului sau calificarea în play-off!”

Un plan îndrăzneț despre care vorbește Adrian Mihalcea încă de pe acum, când nu au fost efectuate transferuri și mai ales că Unirea Slobozia s-a salvat dramatic de la retrogradare. A câștigat cu 3-2 barajul cu Fotbal Comuna Recea.

Sigur că ne dorim să fim cât mai sus, iar dacă vom ajunge să luptăm pentru primele locuri, nu ne vom da la o parte. Însă, în mod realist, ne dorim să fim departe de grijile retrogradării. Nu știm, deocamdată, care va fi sistemul competițional, dar, în funcție de acesta, țintim clasarea în prima jumătate a clasamentului sau calificarea în play-off!

(N.r. – Referitor la sezonul trecut) Am suferit pe finalul sezonului trecut din cauza valorii numerice a lotului, aceasta fiind una dintre cauzele pentru care ne-am luptat până în final pentru evitarea retrogradării. Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple în sezonul următor.

În multe situații, fazele fixe au fost cele care ne-au ajutat să obținem rezultate pozitive. Am suferit mult la finalizare și, poate de aceea, am înscris atât de puțin… Este necesar, prin urmare, să întărim, în primul rând compartimentul ofensiv! Avem nevoie de oameni în atac dar și în zona ofensivă a liniei de mijloc, atât în spatele vârfului, cât și pe cele două aripi”, a declarat Adrian Mihalcea, citat de site-ul mai sus amintit.

Unirea Slobozia nu va schimba semnificativ lotul pentru sezonul următor 

În privința transferurilor, Adrian Mihalcea a anunțat că în câteva săptămâni, până la reluarea pregătirilor, vor fi făcute publice primele. În principiu, nu are de gând să facă prea multe modificări, după cum a punctat, ci dorește să meargă pe principiul continuității.

Nu vor fi schimbări masive în lot, dar vor veni jucători cel puțin de valoarea celor pe care îi avem! Discu­tăm intens cu fotbaliștii pe care dorim să-i aducem la Unirea, iar într-o săptămână, maxim două, veți afla primele noutăți din lotul nostru”, a mai punctat Adrian Mihalcea.

Și alte echipe din Liga 2 intenționează să se reunească la jumătatea lunii iunie 

Unirea Slobozia este prima echipă din Liga 2 care anunță, cât de cât, conturarea unei perioade de pregătire pentru debutul sezonului următor. Și Petrolul are în plan să se reunească, după cum a precizat înainte de intrarea în vacanță, undeva în jurul datei de 15 iunie, dar până acum nu au fost făcute publice mai multe detalii.

O astfel de decizie se are în vedere și la FK Csikszereda și Viitorul Pandurii, pentru reunirea în două săptămâni, dar nici acolo nu a fost anunțat ceva concret în această direcție.

Antrenorul ciucanilor, Valentin Suciu, a declarat pentru Liga2.ro, după ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, că ar vrea să organizeze două cantonamente, dintre care unul în afara României, cel mai probabil în Turcia.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sanctiuni-drastice-dupa-scandalul-de-la-barajul-unirea-slobozia-fotbal-comuna-recea-trei-jucatori-si-doi-antrenori-au-fost-suspendati-si-amendati-acuzele-continua-sa-curga-din-ambele-parti-19187073

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-stabilit-datele-primei-etape-din-liga-2-si-liga-3-sezonul-2021-2022-19186779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-scm-gloria-buzau-vrea-dreptul-de-promovare-in-liga-1-dar-are-cu-cine-peste-20-de-jucatori-isi-termina-contractele-in-mai-putin-de-o-luna-19187914

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jun. 2021, 17:32 Liga 2
Pe aceeași temă