Unirea Dej va beneficia pe viitor de stadion nou! Municipalitatea a început demersurile pentru o arenă modernă. Câte locuri va avea și cum arată proiectul

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2021, 13:48 Liga 2
Unirea Dej va beneficia pe viitor de stadion nou! Municipalitatea a început demersurile pentru o arenă modernă. Câte locuri va avea și cum arată proiectul

Unirea Dej va avea un nou stadion, iar în acest sens, pentru prima fază, administrația municipiului a început să facă demersuri. Se are în vedere, potrivit primarului Morar Costan, o investiție majoră la nivelul sportului din Dej, iar stadionul pe care a jucat și va juca Unirea Dej în Liga 2 face parte din plan.

Noul stadion al Municipiului Dej va avea între 6.000 și 7.000 de locuri 

Din informațiile oferite de edil, în momentul de față, referitor la arenă, aceasta se află în faza studiului de fezabilitate. Morar Costan speră ca până în iarnă proiectul să fie aprobat, iar de acolo, apoi, să se caute idei de fonduri nerambursabile.

Viitoarea arenă din Dej va avea aproximativ 7.000 de locuri, care să fie acoperite. În acest proiect se dorește îmbunătățirea condițiilor de pregătire pentru sportivii din Dej, nu numai în ceea ce privește fotbalul.

”După cum observați, se amenajează tribunele, pentru că trebuia să înlocuim multe scaune, să revopsim. Reamenajăm toată zona pentru că vom avea primul meci acasă în Divizia B.

Vreau să vă spun în premieră că am demarat un proiect pentru amenajarea complexului, în integralitatea lui. Un proiect cu un stadion de aproximativ 6.000-7.000 de locuri, acoperit și cu o zonă foarte, foarte frumoasă pentrut tot ce înseamnă mișcarea sportivă la nivelul municipiului Dej. În special stadionul, pe urmă toate locurile adiacente stadionului. Vrem să facem terenuri de minifotbal, de tenis, de baschet, pista de alergare, totul, totul modernizat.

Și alt proiect e pentru amenajarea sălii de sport, să extindem. Vom face tot ce este mai modern la nivelul complexului nostru sportiv. Suntem la nivelul în care investim în sport, în mișcare, în agrement. Vor fi investiții cu fonduri nerambursabile. Într-un an de zile, vrem să punem totul la punct.

(N.r. – În ce punct se află stadionul?) Suntem la nivelul studiului de fezabilitate. Am făcut demersuri acum două săptămâni, dorim ca până în iarnă totul să fie aprobat, iar din iarnă să găsim soluții de finanțare, tot pe fonduri nerambursabile”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan, pentru dejeanul1.

Stadionul Municipal Dej trece prin lucrări de îmbunătățire. Clubul va emite abonamente pentru sezonul de Liga 2 

În urmă cu o săptămână, la stadionul Unirii Dej au început lucrările pentru îmbunătățirea condițiilor, în vedere debului în Liga 2. Concret, lucrările constau în îmbunătățirea suprafeței de joc, dar și la crearea unor condiții cât mai bune pentru spectatori. Au fost înlocuite mai multe scaune, iar cele vechi au fost revopsite, după cum a declarat și Morar Costan.

În ceea ce privește reluarea pregătirilor, Unirea Dej are primul antrenament pe 21 iunie. Antrenorul Dragoș Militaru a stabilit și un cantonament, în perioada 8-16 iulie, unde vor avea loc și câteva meciuri amicale.

În perioada următoare, Unirea Dej a anunțat că va scoate la vânzare și abonamente pentru sezonul următor de Liga 2.

În următoarele zile, FC Unirea Dej va scoate la vânzare ABONAMENTE pentru sezonul 2021/2022!

Revenim cu detalii privind prețurile și modalitățile de a intra în posesia lor!”, a transmis clubul pe pagina de Facebook, FC Unirea Dej oficial.

.

Foto și video: dejeanul1

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drepturile-tv-pentru-liga-2-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-au-fost-vandute-televiziunea-care-isi-anunta-abonatii-de-achizitie-19189587

https://liga2.prosport.ro/liga-3/s-au-anuntat-sanctiunile-dupa-bataia-generala-de-la-finalul-meciului-de-baraj-dintre-scm-zalau-si-unirea-dej-oficialii-si-jucatorii-penalizati-19188774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-marius-maldarasanu-va-fi-noul-antrenor-al-fc-hermannstadt-eram-in-discutie-cu-alta-echipa-si-s-a-miscat-mai-repede-dani-coman-19189623

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2021, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă