Unirea Dej, o altă victimă a arbitrilor! Greșeli fără număr în Liga 2, într-o singură etapă. Dragoș Militaru s-a săturat să vorbească de nedreptăți: ”Nici nu mă mai obosesc”. VIDEO cu faza incriminată

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2022, 14:50 Liga 2
Unirea Dej, o altă victimă a arbitrilor! Greșeli fără număr în Liga 2, într-o singură etapă. Dragoș Militaru s-a săturat să vorbească de nedreptăți: ”Nici nu mă mai obosesc”. VIDEO cu faza incriminată

Echipele mici sunt dezavantajate de arbitrajele din Liga 2, iar Unirea Dej e una dintre ele. Cu un start excelent de campionat, cu pretenții la play-off, clujenii au început să sperie și sunt tot mai taxați de arbitraje, dar nimeni de la FRF nu spune nimic.

Nu e vorba doar de nedreptățile pe care Unirea Dej le întâmpină din ce în ce mai des, ci și de alte echipe, după cum Liga2.ro a scris amplu ieri, de exemplu, după scenele revoltătoare de la Unirea Constanța – FK Miercurea Ciuc.

Unirea Dej, privată în al treilea meci la rând de lovitură de pedeapsă! Clujenii, eșec cu Gloria Buzău

Unirea Dej a fost privată de o lovitură de la 11 metri în partida cu Gloria Buzău, în urma unui henț evident, în care, la fel ca la Clinceni, ca la partida amintită, arbitrul central, dar și arbitrul de tușă, aveau poziții excelente și faza a fost văzută cât se poate de clar.

A pierdut cu 2-3 Unirea Dej jocul cu formația lui Adrian Mihalcea, după un start slab, presărat cu multe greșeli, lucru remarcat și de antrenorul Dragoș Militaru. Era 1-0 pentru Gloria Buzău încă din minutul 5, când a marcat Alexandru Boiciuc, iar clujenii restabileau egalitatea nouă minute mai târziu, prin Adrian Pop.

”Centralul” Andrei Moroiță nu a acordat lovitură de la 11 metri în Unirea Dej – Gloria Buzău

S-a făcut 2-1 pentru oaspeți în urma dublei lui Alexandru Boiciuc, iar 3-1 s-a făcut imediat după pauză, în minutul 48. Unirea Dej a marcat ultima, în minutul 70, prin Alex Pop, dar în minutul 50 a fost privată în mod evident de un penalty, de către brigada de arbitraj condusă de Andrei Moroiță (Ploieşti), ajutat de ”asistenții” Cristian Voicu (Focşani) și Daniel Ștefan Lar (Baia Mare), după un henț evident.

Video cu penalty-ul de care a fost privată Unirea Dej, în minutul 50

Dragoș Militaru, reacție după Unirea Dej – Gloria Buzău

Unirea Dej nu este la primul meci în care a fost dezavantajată de deciziile arbitrilor, ci la al treilea la rând! Cu Concordia Chiajna nu a primit două penalty-uri, iar cu Steaua nu a primit o lovitură de la 11 metri. Dragoș Militaru a fost resemnat când a fost întrebat de cele întâmplate acum, de gafa inexplicabilă comisă de brigada condusă de Andrei Moroiță.

Ar fi de spus faptul că prima repriză a fost una modestă, am luat două goluri foarte, foarte stupid. Două neatenții foarte mari, chiar dacă am reușit să revenim după ce am luat golul de 0-1. Am fost echipa mai bună, chiar dacă în primele cinci minute am luat gol. Greșeală foarte mare, nesincronizare, nici nu știu cum să o numesc. După care, imediat la 30 de secunde, după golul de 3-1, am avut un penalty, clar, din nou.

Deja, nici nu mă mai obosesc să mai spun, pentru că… am revenit după golul de 2-3, dar în ultimele minute nu am mai reușit să înscriem. Ce e frustrant e că sunt foarte multe hențuri clare, faulturi clare, azi e un pic diferit, dar se făcea 2-3, probabil, poate reușeam să reintrăm în meci.

Ce să mai spun? Trebuie să fim uniți, puternici, să luptăm pentru fiecare punct.

(N.r. – Dacă l-a surprins cu ceva Gloria Buzău) Pe mine m-a surprins echipa noastră, cu acele greșeli foarte mari la două faze fixe, două cornere, două greșeli foarte mari. În rest, repriza a doua am luat acel gol, imediat după ce a început repriza a doua, iar de acolo am avut o cursă de revenire. Avem jucători de contraatac, de viteză, a trebuit să facem față și acelor situații din repriza a doua.

Sunt destul de dezamăgit, sunt sigur că și băieții sunt, dar o să analizăm și o să vedem ce avem de făcut pentru ultimele două meciuri”, a spus Dragoș Militaru despre cele întâmplat la partida dintre Unirea Dej și Gloria Buzău.

  • Unirea Dej: Cl. Chindriș – Dav. Maftei, D. Pop, Burdeț (Cătinean 46′), Gîț, Kereki, Ad. Pop, Al. Militaru (Fulga 46′), Cocian, Al. Pop, Blaj (cpt.)
    Rezerve neutilizate: Railean – Buta, Roș, Vl. Bogdan, Andr. Pop, Frăsineanu, Greu

Marius Cătinean s-a întors după luni de pauză, Dragoș Militaru e mulțumit

Marius Cătinean a fost la primul meci pentru Unirea Dej în acest sezon, după o accidentare gravă suferită în urmă cu aproximativ opt luni. Dragoș Militaru a fost mulțumit de modul în care a jucat și speră să ajute cât poate echipa chiar și în etapele rămase de jucat în acest an.

Mă bucur că a revenit, chiar a făcut o repriză a doua neașteptat de bună, după mai bine de opt luni de pauză. Sper să fie sănătos și să ne ajute cât mai mult în ultimele meciuri din acest an”, a mai spus Militaru.

Dragoș Militaru vrea să organizeze un meci amical în pauza din Liga 2

În pauza din Liga 2, Dragoș Militaru va încerca să ia și un meci amical. În caz contrar, va duce pregătirea specific unui astfel de moment, cu antrenamente.

O să avem liber două zile, apoi o să încercăm să jucăm un amical, să vedem dacă găsim un meci amical. Dacă nu, o să rămânem la pregătire și o să încercăm să facem lucrurile cât mai bine pentru ultimele două meciuri. E o ultimă impresie, nu aș vrea ca tot ce s-a făcut până acum să fie șters.

Suntem acolo, în primele șase, aproape, depinde ce va face și Galați, dar trebuie să ne batem până la final”, a mai spus Dragoș Militaru.

Unirea Dej, aproape să iasă din primele șase echipe ale Ligii 2

În ultimele trei etape din Liga 2, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar un punct, fiind privată de patru lovituri de pedeapsă (două cu Concordia Chiajna, un penalty cu Steaua și un penalty cu Gloria Buzău) și riscă să cadă sub locurile de play-off, acum fiind pe locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu trei echipe de deasupra ei, Gloria Buzău, Poli Iași și FK Miercurea Ciuc.

În cazul în care SC Oțelul va învinge Minaur Baia Mare, marți, atunci Unirea Dej va termina etapa pe locul 7. Clujenii au ocazia să bifeze un nou succes, care să le dea moral, în etapa a 15-a, cu Unirea Slobozia, în deplasare.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-suferintei-dintre-poli-timisoara-si-metaloglobus-19253418

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-respira-csc-dumbravita-gafaie-alb-rosii-fac-scor-cu-echipa-nou-promovata-si-mai-spera-la-play-off-19253771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grozavu-vocea-si-talentul-nu-poate-vorbi-gabriel-vasvari-a-acuzat-si-el-arbitrajul-dupa-remiza-de-la-brasov-dar-faza-penalty-ului-din-care-a-inscris-n-a-vazut-o-19253732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-a-rabufnit-dupa-umilinta-suferita-de-viitorul-pandurii-cu-unirea-slobozia-asa-nu-mai-merge-ori-plec-eu-ori-pleaca-ei-19253729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-la-al-treilea-egal-alb-in-ultimele-patru-deplasari-daniel-oprescu-se-repeta-si-dupa-remiza-cu-selimbar-cand-nu-reusesti-sa-castigi-important-e-sa-nu-pierzi-19253726

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2022, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă