Unirea Dej, înfrângere la limită în amicalul cu CFR Cluj. S-a ținut bine în fața campioanei României

Andrei PASCU 14 Nov. 2021, 17:53 Liga 2
Unirea Dej, înfrângere la limită în amicalul cu CFR Cluj. S-a ținut bine în fața campioanei României

Unirea Dej a disputat, duminică, o partidă amicală contra campioanei României, CFR Cluj. Meciul a avut loc la Cluj-Napoca, iar formația din Liga 2 s-a văzut învinsă la limită, cu scorul de 0-1. Unica reușită a picat chiar înainte de pauză, dar elevii lui Dragoș Militaru nu au putut să revină în partea a doua.

Unirea Dej, eșec la limită în amicalul cu CFR Cluj 

Gabriel Debeljuh a marcat cu puțin timp înainte de finalul primei părți, în minutul 43, și a adus victoria CFR-ului. Dragoș Militaru a trimis pe teren toți jucătorii valizi, disponibili în lot, iar Unirea Dej a făcut o impresie mai bună decât în precendenta întâlnire cu CFR Cluj, din urmă cu o lună, tot în pauza campionatelor pentru meciurile echipelor naționale.

Atunci, dejenii cedau la o diferență considerabilă, cu 0-4, deși în minutul 80 erau conduși la un singur gol diferență.

CFR Cluj, în prima repriză: Letica, Bălan, Graovac, Bouhenna, Camora, Boateng, Bordeianu, Deac, Omrani, Debeljuh, Chipciu.
CFR Cluj, în repriza a doua: Letica, Butean, Ciobotariu, Cestor, Ștefan, Sigurjonsson, Rodriguez, Culio, Gîdea, Costache, Păun.

Unirea Dej: Railean – Roș, Kereki, Burdeț, Rus, Cocian, Cătinean, Adr. Pop, Manole, Blaj, Alex. Pop. Au mai intrat: D. Pop, Chira, Frăsineanu, P. Popescu, Meszaroș.

Unirea Dej, 15 puncte după 13 meciuri în Liga 2

Unirea Dej a adunat 15 puncte în campionatul Ligii a 2-a, runda trecută cedând cu 0-1 în fața Buzăului. În 13 etape, a înregistrat patru victorii, trei egaluri și șase eșecuri și are un golaveraj de 12 goluri marcate și 13 primite.

În etapa a 14-a a Ligii a 2-a, Unirea Dej va juca pe teren propriu împotriva celor de la Unirea Constanța, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11:00.

Foto: CFR Cluj 

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Nov. 2021, 17:53 Liga 2
Pe aceeași temă