„Un rezultat bun la Dinamo II ne-ar asigura o iarnă liniștită”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 15:29 Liga 2

Sâmbătă, în penultima etapă a turului Ligii a II-a, seria Est, CF Brăila va evolua pe stadionul din „Ștefan cel Mare” în compania echipei Dinamo II București.

Ambele formații traversează o perioadă foarte bună. Brăilenii vin după patru victorii consecutive, dar și dinamoviștii au bifat trei victorii și o remiză, aceasta din urmă fiind realizată runda trecută la Slobozia, așa că se întrevede o partidă interesantă și un duel între cei mai buni fotbaliști ai etapei precedente, Adrian Câmpeanu de la CF Brăila și Rafael Stănescu de la Dinamo.

Jucătorii formației brăilene au avut programat un antrenament în această dimineață, iar în jurul prânzului vor pleca spre București.

CF Brăila a reușit meciuri bune în compania echipei satelit a „câinilor roșii” în sezoanele anterioare. Pentru această partidă antrenorul Alin Pânzaru nu poate miza pe portarul Bunduc, suspendat pentru patru cartonașe galbene și pe Sânmărtean accidentat, dar obiectivul brăilenilor rămâne obținerea unui rezultat pozitiv în ultima deplasare din acest tur de campionat.

„Suntem într-o formă bună și trebuie să încercăm să prelungim această perioadă, cu toate că vom întâlni o adversară care vine de asemenea după rezultate foarte bune. La București va fi un meci deschis oricărui rezultat. Un rezultat bun la Dinamo II București ne-ar asigura o iarnă liniștită”, a declarat Alin Pânzaru, după antrenamentul de joi.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Foto: Ionatan ȚUȚU

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă