Concluziile lui Flavius Stoican după Steaua – ACSM Reșița 2-2. Analiza antrenorului și jucătorii remarcați în mod special: ”El e la primul gol în Liga 2”

Andrei PASCU 21 Aug. 2024, 16:27 Liga 2

ACSM Reșița a plecat din Ghencea cu un punct, reușind să termine cu remiză întâlnirea cu Steaua, din etapa a 3-a din Liga 2, de marți. Elevii lui Flavius Stoican au revenit de două ori pe tabelă, fiind conduși cu 0-1 și 1-2, dar până la urmă partida s-a terminat 2-2.

La final, Flavius Stoican a tras și el concluziile întâlnirii, la fel ca Daniel Oprița.

Un punct a obținut ACSM Reșița din partida cu Steaua

Florian Haită (minutul 22) și Moussa Samake (minutul 65) au marcat pentru ACSM Reșița în duelul din Ghencea, iar pentru Steaua au punctat Florin Răsdan (minutul 16) și Mihai Kereki (minutul 39). Trupa din Valea Domanului a arătat că are forța mentală să revină, aspect remarcat și de Flavius Stoican, care i-a lăudat pe Haită și Samake în mod special pentru goluri.

  • ACSM Reșița, în partida cu Steaua: Mat. Goga – Dolghi, Dudea (cpt.), Rimovecz – Al. Negru, Dam. Isac (D. Fărăgău 72′), Cioiu (Elton da Silva 80′), Fota (Chera 80′) – Haită, Lascu (Samake 46′), Andr. Burlacu (Tucaliuc 59′)
    Rezerve neutilizate: Dincă – Bărboianu, M. Angelov, Doană

La fel ca Daniel Oprița, antrenorul oaspeților a sesizat faptul că rezultatul a fost unul echitabil, că Steaua putea să se impună, dar la fel și ACSM Reșița, dacă ar fi fost mai clară/ clare la finalizare.

Rezultatul de 2-2, echitabil din punctul de vedere al lui Flavius Stoican

Reșițenii au arătat și de această dată că merită să aibă speranța că pot prinde play-off-ul Ligii 2 la finalul sezonului regular, obiectiv pe care l-au anunțat cu mult timp înainte de startul noii stagiuni.

Cred că a fost un meci spectaculos atât pentru telespectatori, cât și pentru oamenii care au fost în tribună. În ceea ce ne privește pe noi, cred că am condus ostilitățile, chiar dacă am fost tot timpul conduși.

Au fost luate două goluri din faze fixe și acest lucru ne dă de gândit. Trebuie să ne îmbunătățim jocul la fazele fixe. Legat de golurile marcate de noi, vreau să-l felicit pe Haită, deoarece este la a treia reușită în patru meciuri. De asemenea, vreau să-l felicit pe Moussa pentru primul lui gol în Liga 2. Am o bucurie pentru cei doi și nu numai.

Am fost echipa care a încercat să joace fotbal, am avut o posesie bună, cu progresie, am lovit bara de mai multe ori și ne-am creat ocazii de poartă. A fost un meci exact cum l-am preconizat. Am vrut să facem o partidă mare și am reușit acest lucru. Pot spune că rezultatul este echitabil, dar la fel de adevărat este faptul că am fi putut să câștigăm la fel de ușor cum am fi putut pierde.

A fost un meci spectaculos și vreau să felicit întreaga echipă pentru modul cum s-a comportat la acest joc”, a spus antrenorul Flavius Stoican, conform Caraș Online.

ACSM Reșița, duel cu CSM Focșani în etapa 4 din Liga 2

Pe lângă celelalte două meciuri jucate în Liga 2, cu FCU Craiova (scor 2-1) și CSC Dumbrăvița (scor 1-1), ACSM Reșița a bifat și un meci în Cupa României, în turul 3, cu Ghiroda și Giarmata Vii. A învins-o cu 2-0 și a acces în play-off-ul întrecerii.

Pentru reșițeni urmează un duel cu CSM Focșani, pe teren propriu, în etapa a 4-a din Liga 2. Apoi, pentru ACSM Reșița va urma și partida din play-off-ul Cupei României, la mijlocul săptămânii următoare, cu FC Bihor Oradea, în deplasare.

Vreau ca jucătorii să rămână concentrați, deoarece sâmbătă vom întâlni un adversar dificil, pe CSM Focșani. Chiar dacă vom juca cu o nou-promovată, vom avea un meci foarte important. Vom trata acest meci cu aceeași atitudine, deoarece avem nevoie de puncte.

Obiectivul nostru pe termen lung este să fim mai buni ca anul trecut”, a spus Flavius Stoican despre partida cu CSM Focșani.

Declarațiile lui Flavius Stoican și Florian Haită după Steaua – ACSM Reșița 2-2:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: ACSM Reșița

Andrei PASCU 21 Aug. 2024, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă