Un posibil motiv pentru care Dinamo a fost umilită la Iași: jucătorii au avut noapte de coșmar înaintea meciului! ”Am contactat poliția, eu cred că am sunat de zece ori” | EXCLUSIV

Cătălin MUREȘANU 23 May. 2023, 18:18 Liga 2
Un posibil motiv pentru care Dinamo a fost umilită la Iași: jucătorii au avut noapte de coșmar înaintea meciului! ”Am contactat poliția, eu cred că am sunat de zece ori” | EXCLUSIV

Noapte de coșmar la Iași pentru jucătorii echipei Dinamo. ”Câinii” au jucat nedormiți, nu s-au putut odihni, în noaptea premergătoare meciului cu Politehnica Iași, din cauza muzicii de la un club situat lângă hotelul în care au fost cazați. Conducătorii au sunat de mai multe ori la poliție, însă, chiar și în ciuda amenzilor aplicate, volumul a rămas același până la trei dimineața.

Meciul de la Iași le-a cauzat ”câinilor” o mare dezamăgire. Dinamo avea nevoie de o victorie care, coraborată cu un rezultat de egalitate sau o înfrângere a Oțelului contra celor de la Unirea Dej, ar fi produs promovarea directă în SuperLiga. Elevii lui Burcă au pierdut fără drept de apel în fața Politehnicii, 1-4, astfel că rezultatul de la Galați, 1-0 în favoarea formației lui Dorinel Munteanu, nici nu a mai contat.

Mai mult, roș-albii au ieșit decimați din Copou, după ce Răzvan Patriche, Bena, Ahmet Bani și Neluț Roșu au suferit accidentări și sunt incerți pentru meciul tur cu Campionii FC Argeș. Ambii fundași centrali au acuzat probleme musculare.

Dinamoviștii au jucat nedormiți ca lumea în meciul cu Poli Iași

ProSport a aflat detalii incredibile despre seara premergătoare partidei din Copou. Una de coșmar pentru ”câini”. Delegația dinamovistă s-a deplasat spre Iași cu avionul, lotul a ajuns în Moldova seara, după ora 22:00, și s-a cazat, în centrul orașului, la un hotel de cinci stele, aproape de miezului nopții. Locația aleasă? O decizie regretabilă! Asta din cauză că mulți dintre jucători nu s-au putut odihni din cauza muzicii care ”bubuia” de la un club aflat în apropierea stabilimentului. Cum ”concertul” nu a încetat nici după miezul nopții, oficialii lui Dinamo au sunat, în mai multe rânduri, la poliție. Chiar și așa, muzica a continuat la aceeași intensitate până după ora 3 dimineața.

Cum meciul a fost programat a doua zi, la ora 13:00, și, astfel, jucătorii au fost nevoiți să se trezească devreme, mulți dintre ei erau chiauni la micul dejun. În meci, așa cum am punctat și în rândurile de mai sus, Bena (foto) și Patriche, doi fundași centrali, au fost înlocuiți după ce au acuzat probleme musculare.

Vlad Iacob: ”Am contactat poliția, cred că am sunat de 10 ori, team-managerul nostru a mers la acel club, a discutat cu cei din staff. Poliția i-a amendat, însă muzica nu au oprit-o”

Contactat de ProSport, Vlad Iacob a comentat incidentul: ”Am contactat poliția, eu cred că am sunat de zece ori, apoi team-managerul nostru a mers la acel club, a discutat cu cei din staff, însă au refuzat categoric să reducă volumul. Poliția i-a amendat, însă, chiar și așa, muzica nu au oprit-o. Am înțeles de la poliție că, în trecut, au mai avut probleme de acest fel. Nu știu ca vreun jucător să-l fi anunțat pe team-managerul nostru, în cursul nopții, în legătură cu zgomotul.”

La finalul jocului de la Iași, antrenorul Ovidiu Burcă s-a iritat când a fost întrebat dacă e normal ca o echipă care joacă un meci decisiv să ajungă aproape de miezul nopții la hotel. ”Nu am ajuns la 12 noaptea, la ora 22:15 eram la hotel. Nu cred că asta a fost problema pentru care am pierdut și cred că discuțiile astea nu-și au rostul”, a spus Burcă după eșecul rușinos cu Poli Iași, o echipă care a folosit mulți jucători care au evoluat mai puțin în acest an.

Antonio Bordușanu se operează, din nou, la genunchi. Meniscul a cedat din nou

Accidentările celor patru dinamoviști din meciul cu Politehnica Iași vin după ce ”câinii” au mai primit o veste cât se poate de proastă din partea staff-ului medical.

ProSport a dezvăluit, duminică, în ziua meciului din Copou, problema pe care o are Antonio Bordușanu. Fotbalistul în vârstă de 18 ani are, din nou, probleme la genunchi, asta după ce, în toamna anului trecut, și-a rupt ligamentele încrucișate și meniscul și a fost operat.

În această primăvară, extrema a revenit pe gazon, însă meniscul i-a cedat din nou și, din păcate pentru el, va fi supus unei noi intervenții chirurgicale.

Foto: Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-nou-ghinion-pentru-echipele-din-liga-2-dinamo-si-gloria-buzau-sunt-gazde-in-mansa-tur-a-barajului-pentru-mentinerea-promovarea-in-superliga-returul-acasa-la-campionii-fc-arges-si-uta-19272266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezamagire-la-dinamo-dupa-ce-s-a-ratat-promovarea-directa-19272282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-clacat-in-meciul-in-care-victoria-ii-putea-aduce-o-promovare-directa-ovidiu-burca-explicatii-dupa-umilinta-cu-poli-iasi-imi-fac-si-eu-mea-culpa-antrenorul-mesaje-catre-19272148

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-final-en-fanfare-de-sezon-echipa-lui-leo-grozavu-a-spulberat-dinamo-cu-goluri-marcate-de-doi-jucatori-fosti-la-fcsb-19272009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ghinion-teribil-pentru-antonio-bordusanu-tanarul-jucator-promitator-de-la-dinamo-va-fi-operat-din-nou-dupa-ce-i-a-cedat-meniscul-exclusiv-19271889

Cătălin MUREȘANU 23 May. 2023, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă