„Un egal la Năvodari ar reprezenta un rezultat pozitiv pentru noi”

09 Nov. 2011, 15:07 Liga 2

Antrenorul formației CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în meciul de sâmbătă din deplasare cu Săgeata Năvodari, ținând cont de faptul că adversarul este unul dintre pretendenții la primele locuri în prima serie.

„Important pentru noi este să nu pierdem la Năvodari. Întâlnim o echipă bună, situată pe primele locuri, iar în condițiile în care ne confruntăm cu multe indisponibilități ne mulțumim și cu un rezultat de egalitate. Un egal ar reprezenta un rezultat pozitiv pentru noi pe terenul unei echipe foarte bune. Noi venim după o serie bună cu două victorii și sperăm să continuăm rezultatele bune și să rămânem neînvinși și după acest meci”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Tehnicianul a adăugat că se teme de arbitraj, afirmând că mai multe echipe au avut probleme cu arbitrii în deplasările de la Năvodari. „Îmi este teamă pentru noi în acest meci, de aceea trag un semnal de alarmă în legătură cu arbitrajele Săgeții de pe teren propriu, unde oaspeții au avut permanent câte un jucător eliminat. Totuși, sper să avem parte de un arbitraj bun, corect, deoarece meciul este foarte important pentru ambele echipe în economia luptei pentru promovare”, a adăugat Popa.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Eduard BLAGA

09 Nov. 2011, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă