”U” Cluj s-a despărțit de un fotbalist adus în vară: ”Contractul a fost reziliat de comun acord.” Ardelenii au anunțat următoarea sa destinație

Răzvan STÎNGĂ 01 Nov. 2020, 17:41 Liga 2

Universitatea Cluj s-a despărțit de atacantul Matias Roskopf (22 de ani). Ardelenii au emis un anunț pe pagina de Facebook, în care au precizat că înțelegerea cu argentinianul a fost reziliată de comun acord.

Roskopf urmează să se întoarcă în țara natală, la una dintre cele mai titrate echipe, Boca Juniors.

Matias Roskopf pleacă de la ”U” Cluj după doar trei meciuri

De la începutul sezonului, Matias Roskopf nu a jucat prea mult pentru ardeleni, fiind utilizat în trei partide, toate în campionat. Mai mult, el a fost trimis din primul minut pe teren într-o singură confruntare. Atacantul a fost folosit cu ASU Poli, SCM Gloria Buzău și Pandurii.

Partida cu gorjenii a fost ultima în care s-a apelat la el, pe 5 octombrie. În acest timp, nu a reușit să-și treacă în cont vreun gol.

”Gracias, Matias!
FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu jucătorul argentinian Matias Roskopf privind rezilierea de comun acord a contractului. Fotbalistul se va întoarce în țara natală, la Boca Juniors.
Matias Roskopf a evoluat pentru U în trei partide din actuala ediție de campionat.
Clubul nostru îi urează succes în carieră!”
, precizează FC Universitatea Cluj.

Potrivit surselor Liga2.ro, Matias Roskopf a fost ținut pe bară la ”U” Cluj în ultima perioadă și din cauza faptului că a fost infectat cu COVID-19.

Matias Roskopf era încrezător la venirea în Ardeal 

În momentul prezentării oficiale, Matias Roskopf era extrem de entuziasmat de faptul că a venit la o echipă de tradiție din fotbalul românesc și spera să fie un om important în lupta la promovare.

”Sunt fericit că am ales să vin la U. Sunt sigur că e un pas bun în cariera mea și sper să ajut echipa să își îndeplinească obiectivul, acela de a promova. Am văzut ce suporteri are această echipă și după cum spune și noul slogan #UeștiTU, clubul e despre ei. Ar fi bine să-i avem cât mai curând alături de noi pentru că în unele momente ne pot conduce spre victorie”, spunea atacantul în momentul semnării contractului.

Matias Roskopf a jucat sezonul trecut tot în Liga 2, dar la Rapid

Fotbalistul sud american a evoluat în sezonul precedent pentru Rapid și a marcat trei goluri în 17 partide. Daniel Pancu a renunțat însă la el în iarnă. Daniel Stanciu a încercat și atunci să-l ia la Universitatea Cluj pe vârful de 22 de ani, însă n-a ajuns la un consens cu agentul său, Florin Manea. Astfel, Roskopf a ajuns la Apollon Limassol, în prima ligă din Cipru, dar a jucat într-un singur meci pentru ciprioți, 33 de minute, iar în șapte a fost rezervă.

Înainte să ajungă în România, argentinianul crescut de Boca Juniors, pentru care nu a jucat la seniori, a evoluat în prima ligă din Uruguay, bifând 25 de partide și 3 goluri pentru Torque.

Foto: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-rapid-u-cluj-amanat-dsp-aviz-nefavorabil-pentru-clujeni-care-au-nu-mai-putin-de-23-de-infectati-cu-covid-19-19155361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-focar-de-covid-19-la-u-cluj-12-jucatori-au-intrat-in-retestare-meciul-cu-rapid-ar-putea-fi-amanat-19155013

https://liga2.prosport.ro/special/fotbalistii-vindecati-de-covid-19-nu-vor-mai-fi-retestati-timp-de-trei-luni-de-zile-noul-protocolul-medical-pentru-desfasurarea-competitiilor-19154889

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Nov. 2020, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă