OFICIAL | Matias Roskopf a fost prezentat la noua sa echipă. Atacantul argentinian la care a renunțat Pancu a semnat cu Apollon

Lăsat în afara lotului de Daniel Pancu prin neconvocarea în cantonamentul din Turcia, argentinianul Matias Roskopf (22 de ani) s-a despărțit oficial de Rapid. Atacantul a fost dorit la „U” Cluj, însă a ajuns în Cipru, la ocupanta locului 3 din prima ligă, Apollon Limassol, așa cum ProSport a anunțat la începutul săptămânii.

Jucătorul adus vara trecută de Florin Manea la Rapid nu l-a impresionat în prima parte a sezonului pe Daniel Pancu, astfel că antrenor a decis înaintea plecării în cantonamentului de iarnă din Turcia să nu-l mai păstreze în lot. Astfel, Matias Roskopf n-a mai stat mult în curtea giuleștenilor, fiindcă i-a fost găsită rapid o nouă echipă.

„Pancu ne-a transmis că nu vrea să se mai bazeze pe Matias și oricum nu-și dorește nimeni să fie a treia opțiune ca atacant. Avem și o ofertă de împrumut de la Universitatea Cluj, dar s-a rezolvat trecerea lui la Apollon Limassol, echipă care a participat în Europa League”, a declarat agentul lui Roskopf, Florin Manea, pentru ProSport.

Vineri, clubul cipriot Apollon Limassol a anunțat că a semnat un contract valabil până în luna mai a anului 2021 cu Roskopf, cel care și-a ales tricoul cu numărul 27 la noua sa echipă. Ulterior, Rapid a făcut publică despărțirea de argentinian.

„Atacantul argentinian Matias Roskopf s-a transferat de la Rapid la Apollon Limassol, în prima ligă cipriotă, la o formație ce joacă an de an în cupele europene.
Fostul nouar al Rapidului a jucat în alb-vișiniu 19 partide, în care a marcat de patru ori, oferind două pase decisive.
Îi urăm multă baftă la noul club și în carieră!”
, a anunțat Rapid.

Până la achiziționarea unui nou atacant, Rapid l-a chemat în cantonamentul din Antalya pe Georgescu Nichifor (18 ani), jucător de la echipa secundă și cea Under 19 a clubului. În această iarnă, giuleștenii l-au adus și pe Valentin Alexandru, golgheterul echipei SCM Gloria Buzău.

Trei accidentați la Rapid în cantonamentul din Turcia

Altfel, după prima parte a pregătirii din Turcia, Rapid are trei jucători accidentați și care vor lipsi o perioadă.

Facundo Mallo are o leziune musculară, de gradul II, astfel că nu va reveni mai devreme de 3-4 săptămâni.
Alin Cârstocea are și el leziune musculară, de gradul I, ceea ce îl va ține departe de gazon timp de două săptămâni.
Alexandru Iacob a suferit o leziune fibrilară minoră, la adductorul lung al coapsei drepte, astfel că va face repaus 5-7 zile.

Pe aceeași temă