”U” Cluj e conectată sută la sută la meciul cu ASU Poli și vrea cele trei puncte. Adrian Falub: ”Victoria e foarte importantă”/ Alexandru Negrean: ”Vom face o impresie bună și vom câștiga”

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 13:01 Liga 2

Universitatea Cluj joacă pentru prima pe teren propriu în acest sezon de Liga 2, cu ASU Politehnica, luni. Antrenorul Adrian Falub și fotbalistul Alexandru Negrean au vorbit despre partidă și au declarat că echipa este în formă înaintea meciului.

Adrian Falub: ”Chiar dacă vom suferi, vreu să ne batem să câștigăm trei puncte” 

”Principalul” ardelenilor a precizat că se așteaptă însă la o confruntare foarte dificilă, pentru că, în primul rând, timișorenii au jucători cu experiență care pot face probleme. Un alt aspect care îl îngrijorează pe Adrian Falub este cel al condiției fizice în cazul echipei sale. Câțiva dintre fotbaliști au venit destul de târziu și nu au apucat să facă toată pregătirea sub comanda sa, astfel că mai e nevoie de timp.

Mă aștept la un meci greu, pentru că știu că Timișoara e o echipă bună, ce primește greu goluri. Ei anul trecut au primit zece goluri în 23 sau 24 de meciuri. Ne va fi dificil, au jucători cu mare experiență, însă noi am început un drum de pe care nu avem voie să ne întoarcem. Am câștigat un meci important în prima etapă, atunci când se câștigă mai greu. Chiar dacă vom suferi, vreu să ne batem să câștigăm trei puncte care ar fi foarte importante pentru noi. Avem mici probleme pentru că nu suntem uniformi din punct de vedere al pregătirii.

Sunt jucători care au făcut toată pregătirea cu noi, avem jucători care sunt de două săptămâni la echipă, alții de zece zile, alții chiar de o săptămână și atunci e dificil puțin să gestionăm situația din perspectiva pregătirii fizice. Avem jucători cu experiență totuși, care știu să își dozeze efortul, iar din fericire avem cu cine să-i înlocuim mai ales că se pot face cinci schimbări” a declarat Adrian Falub pentru FC U Cluj.

Alexandru Negrean: ”Trebuie să devenim mai omogeni, iar în iarnă să fim pe un loc de play-off” 

Alexandru Negrean crede că Universitatea Cluj poate face șase puncte după partida cu ASU Politehnica. Este convins că jocul va arăta mult mai bine decât în prima rundă cu Aerostar Bacău, iar un factor motivațional în plus a fost surpriza pregătită de fani la ultimul antrenament.

Mă simt bine, aștept cu nerăbdare meciul. Pot spune că surpriza suporterilor de astăzi m-a încurajat pentru mâine și aștept cu nerăbdare să-i văd, chiar dacă nu pot intra pe stadion. Eu zic că vom face o impresie bună și vom câștiga împotriva Politehnicii Timișoara. Putem spune că meciul de la Bacău a fost unul greu, a fost primul oficial. Acolo contează foarte mult caracterele și noi zic că am demonstrat prin cele trei puncte câștigate că avem caracter în joc. Acum spre să creștem de la meci la meci, asta contează cel mai mult. Trebuie să devenim mai omogeni, iar în iarnă să fim pe un loc de play-off. Acesta e obiectivul nostru”, a spus Alexandru Negrean.

Fotbaliștii Universității Cluj au avut parte de o surpriză înaintea partidei de luni, cu ASU Politehnica. Zeci de fani au fost prezenți la ultimul antrenament organizat de Adrian Falub, pe stadionul Cluj Arena, și i-au încurajat pe jucători înaintea confruntării din Ardeal, cu timișorenii. Au cântat și l-au urat succes în etapa a doua, în care speră să ia din nou cele trei puncte.

Gabriel Tamaș riscă și va fi pe teren în ”U” Cluj – ASU Politehnica 

Gabriel Tamaș este nevoit să se opereze după accidentarea suferită în meciul Universității Cluj cu Aerostar Bacău. Fundașul central s-a ales cu ruptură de menisc și va intra în sala de operații marți, 8 septembrie. Tamaș a luat decizia să nu sufere intervenția chirurgicală mai devreme, pentru a fi pe teren în partida ardelenilor din etapa a doua, cu ASU Politehnica, de luni.

Gabriel Tamaș va fi, ulterior, indisponibil aproximativ trei săptămâni, pentru că meniscul va fi scos. Dacă ar fi suportat o operație de lipire, ar fi absentat mult mai mult, până la patru luni.


Foto: FC Universitatea Cluj  

 

 

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 13:01 Liga 2
Pe aceeași temă