”U” Cluj a anunțat data reunirii și a dezvăluit primii trei adversari din meciurile amicale. Echipa lui Costel Enache merge în cantonament lângă București

Marius ANGHEL 06 Jan. 2021, 16:22 Liga 2
”U” Cluj a anunțat data reunirii și a dezvăluit primii trei adversari din meciurile amicale. Echipa lui Costel Enache merge în cantonament lângă București

”U” Cluj revine la antrenamente în această săptămână, iar stafful tehnic condus de Costel Enache a stabilit în sfârșit programul de pregătire din această iarnă înainte de reluarea meciurilor oficiale.

”Studenții” vor merge în cantonament la Mogoșoaia, lângă București, și au bătute în cuie până acum trei meciuri amicale, însă vor să dispute șapte în total.

Amical cu Unirea Ungheni la o zi după reunire. ”U” Cluj are stabilite încă două amicale cu echipe de Liga 3

Reunirea echipei a doua a orașului Cluj-Napoca, ținând cont de palmares, va avea loc vineri, 8 ianuarie 2020, pe Cluj Arena, după circa patru săptămâni de vacanță.

La doar 24 de ore distanță, Costel Enache își va și testa jucătorii. Sâmbătă, ”U” Cluj anunță pe site-ul oficial că are amical stabilit cu Unirea Ungheni, a patra clasată în Seria a 9-a a Ligii 3. Locația și ora testului cu echipa care probabil se va reuni la ora jocului și apoi își va trimite din nou jucătorii în vacanță nu sunt însă și comunicate.

În plus, Universitatea și-a mai stabilit până acum două meciuri amicale, tot cu echipe din Liga 3. La data de 3 februarie urmează să o întâlnească pe SCM Zalău (locul 1 în Seria 10 a Ligii 3), iar la 13 februarie să joace contra celor de la Unirea Dej (locul 1 în Seria 9 a Ligii 3).

Cantonament la Mogoșoaia în această iarnă pentru ”U” Cluj

În toată această perioadă, Costel Enache va conduce antrenamentele pe plan local, la Cluj, urmând ca în perioada 18-29 ianuarie să își ducă echipa într-un cantonament la Mogoșoaia, la baza federației.

În cele 12 zile pe care ”U” Cluj le va petrece în județul Ilfov, echipa va disputa și patru meciuri amicale, adversarii nefiind încă stabiliți.

Primul meci oficial pe care ”U” Cluj îl va disputa va avea loc în jurul datei de 10 februarie, în optimile Cupei României, iar campionatul îl va relua în jurul datei de 20 februarie. Atunci, în etapa a 16-a, va juca în deplasare la a doua clasată Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Până la finalul sezonului regular, ”U” mai are meciuri cu CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (a) și Petrolul (a).

Altfel, ”U” Cluj n-a făcut până acum nicio achiziție, însă s-a despărțit de doi jucători. A renunțat la George Florescu (36 de ani), internaționalul pe care nu l-a folosit deloc în acest sezon din care au trecut 15 etape, și la Bogdan Barbu (28 de ani). Acesta din urmă a semnat cu Rapid, unde au mai ajuns alți doi clujeni, portarul Horațiu Moldovan și mijlocașul Octavian Ursu.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-elibereaza-mijlocul-dupa-george-florescu-a-renuntat-si-la-bogdan-barbu-19163299

 

Marius ANGHEL 06 Jan. 2021, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă