Turris Oltul schimbă strategia pentru a doua parte a campionatului și va miza mai mult pe tineri. A renunțat deja la cinci fotbaliști, dar numai două despărțiri au fost anunțate oficial

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2020, 16:47 Liga 2
Turris Oltul schimbă strategia pentru a doua parte a campionatului și va miza mai mult pe tineri. A renunțat deja la cinci fotbaliști, dar numai două despărțiri au fost anunțate oficial

Turris Oltul va schimba, în mare parte, strategia în a doua parte a campionatului, pentru ultimele partide din sezonul regular și după împărțirea echipelor în grupele promovare și retrogradare. Clubul din Turnu Măgurele va miza mai mult pe fotbaliști tineri, renunțând deja la mai mulți jucători cu experiență.

Turris Oltul a reziliat contractele cu cinci fotbaliști, dar a anunțat oficial doar două despărțiri 

Turris Oltul s-a despărțit oficial de Silviu Pană (29 de ani), care a semnat deja cu Petrolul, de Ștefan Bărboianu (32 de ani), care s-ar fi înțeles și el cu ploieștenii și va fi prezentat oficial la reunirea echipei, și de Cătălin Pîrvulescu (29 de ani). La nivel neoficial, formația pregătită de Eugen Trică ar fi renunțat și la Adrian Voicu (28 de ani), care a fost în atenția celor de la Unirea Slobozia, și Denis Ispas (27 de ani).

După terminarea meciurilor din acest an, Turris Oltul a organizat un mini-turneu alături de Unirea Bascov și Academia Sport Team București. La fel ca în cazul ultimelor meciuri din Liga 2, formația din Turnu Măgurele nu s-a descurcat bine nici în aceste teste.

Turris Oltul a verificat mai mulți tineri în două partide amicale 

Turris Oltul nu a putut trece de Unirea Bascov (locul 5 în Seria 6 din Liga 3). A fost învinsă cu 2-1. Partida s-a desfășurat pe durata a 45 de minute, după cum a anunțat formația din eșalonul al treilea. De partea cealaltă, Turris Oltul nu a făcut vreo precizare în ceea ce privește acest turneu amical desfășurat la Turnu Măgurele.

Ocupanta locului 13 în Liga 2 s-a văzut învinsă și de Academia Sport Team, în fața căreia a pierdurt la o diferență mai mare, de două goluri, 0-2. Eugen Trică s-a folosit de aceste amicale pentru a testa mai mulți tineri, care ar putea face parte din lotul echipei din Turnu Măgurele la reluarea campionatului.

Turris Oltul, fără victorie în ultimele jocuri din Liga 2

Turris Oltul n-a câștigat în ultimele șase etape din Liga 2. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, 4-1 cu CSM Reșița, pe teren propriu. În mandatul lui Eugen Trică singura victorie a fost obținută în Cupa României, 1-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 16-imi.

În rest, în campionat, formația teleormăneană a înregistrat patru remize (0-0 cu FK Csikszereda, 0-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu Fotbal Comuna Recea) și o înfrângere (1-2 la CSM Slatina).

Cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri, Turris Oltul se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 2. În 2021, echipa lui Eugen Trică mai are programate cinci partide cu: U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare), Aerostar Bacău (acasă), ASU Poli (deplasare) și SCM Gloria Buzău (acasă).

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-jucatorul-pe-care-viitorul-pandurii-crede-ca-poate-sa-obtina-un-milion-de-euro-nu-se-gandeste-momentan-la-transfer-vrea-sa-promoveze-mai-intai-cu-echipa-gorjeana-jocul-ne-da-sper-19162950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-risca-sa-ramana-in-orice-moment-fara-doi-jucatori-importanti-gabriel-nedelea-si-cosmin-tucaliuc-ilie-stan-amandoi-sunt-jucatorii-lui-hagi-ii-poate-lua-oricand-19162986

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-zaluschi-s-a-despartit-de-dunarea-calarasi-mijlocasul-a-cerut-rezilierea-contractului-si-spune-ce-crede-despre-situatia-delicata-prin-care-trece-clubul-19162982

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2020, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă