Tudoreanu, nemulțumit că Rapidul debutează pe Litoral: „Aș fi preferat un meci pe teren propriu sau o deplasare mai scurtă”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 15:33 Liga 2
Tudoreanu, nemulțumit că Rapidul debutează pe Litoral:**

Federația Română de Fotbal a stabilit, în sfârșit, programul meciurilor din ediția de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a, care va debuta pe data de 30 august. Rapid Suceava va juca primul meci în deplasare, pe terenul grupării Farul Constanța. Chiar dacă formația de pe Litoral nu este cotată în acest moment între cele mai bune echipe din Seria I, antrenorul „ceferiștilor”, Bogdan Tudoreanu, nu este prea încântat de tragerea la sorți.

„Aș fi preferat un meci pe teren propriu sau o deplasare mai scurtă. Noi avem programat un joc în Cupa României cu trei zile mai devreme, pe 27 august, tot în deplasare, așa că aș fi preferat să am la dispoziție mai mult timp pentru refacerea jucătorilor. Dar până la urmă n-avem de ce să ne plângem, pentru că oricum trebuie să jucăm împotriva tuturor echipelor din serie”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Referitor la Farul, constănțenii i-au transferat în această vară pe Ionuț Plămadă și Constantin Arotăriței tocmai de la Rapid, dar s-au întărit și cu alți jucători cu nume pentru acest eșalon, precum Straton (FC Clinceni), Neagoe sau Ochia (ambii de la CF Brăila).

Până la startul sezonului oficial, sucevenii mai au programate două meciuri de pregătire, mâine, de la ora 18.00, în deplasare, cu Bucovina Pojorâta, și sâmbătă, cu Bucovina Rădăuți, pe Areni, cu începere de la ora 11.00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă