Tudoran de la Rapid e fan Arjen Robben: „Sper să ajung, într-o zi, la nivelul lui”. Cum prefațează derby-ul cu Farul

Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 16:34 Liga 2
Tudoran de la Rapid e fan Arjen Robben:

FC Rapid întâlnește, duminică, de la ora 19:00, în deplasare, formația Farul Constanța, într-o partidă ce contează pentru etapa a II-a a Ligii a II-a. Un bilet costă 5 lei.

Într-un interviu pentru fcrapid.ro, George Tudoran (19 ani), mijlocașul venit de la Viitorul, a vorbit despre stilul său de joc. „M-am acomodat foarte bine, am găsit aici un grup foarte unit, dornic de performanță. La fel și conducerea, toată lumea este concentrată pe singurul obiectiv, promovarea încă din primul an. Ca stil de joc îmi place foarte mult Arjen Robben, care este și jucătorul meu preferat. Îl urmăresc cu mare atenție și sper să ajung, într-o zi, la nivelul lui”.

Tudoran a sosit în Giulești alături de colegul său de la Viitorul, Alexandru Florin Cioablă. „Chiar dacă au pierdut în prima etapă, cei de la Farul au o echipă bună, probabil vor lupta pentru promovare, deci mă aștept să fie un meci dificil, dar noi suntem foarte încrezători, ne-am antrenat bine și avem speranțe mari de la această partidă. Ne dorim foarte mult cele trei puncte pentru a rămâne în fruntea clasamentului”, a mai spus Tudoran pentru sursa citată.

În prima etapă, Rapid s-a impus pe teren propriu, scor 3-0, în fața celor de la CS Balotești.

„Campionatul e lung, cu siguranță mai este nevoie de întăriri. Să vedem ce putem să facem. Cu siguranță vor apărea și accidentările, apoi e importantă și concurența pe posturi. Pe orice post este nevoie atâta timp cât este vorba despre un jucător valoros”
Dan Alexa, antrenor Rapid

Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 16:34 Liga 2
Pe aceeași temă