Trei absențe pentru Poli Iași la meciul cu Dinamo. Cu ce probleme se confruntă antrenorul Leo Grozavu în zilele premergătoare ultimului joc de acasă din 2022

Narcis POHOAȚĂ 23 Nov. 2022, 16:33 Liga 2
Trei absențe pentru Poli Iași la meciul cu Dinamo. Cu ce probleme se confruntă antrenorul Leo Grozavu în zilele premergătoare ultimului joc de acasă din 2022

Politehnica Iași dispută sâmbătă, 26 noiembrie, ultimul meci pe teren propriu în acest an, în compania echipei Dinamo.

Dacă până în urmă cu două sezoane acest duel era un afiș important în Liga 1 și umplea tribunele arenei din Copou, sâmbătă, Poli și Dinamo se vor confrunta în premieră în Liga 2.

Trei absențe pentru Poli Iași

În pauza competițională generată de meciurile echipelor naționale, Dinamo a jucat un amical cu Gloria Buzău, încheiat la egalitate, scor 2-2, în schimb Iașiul, din lipsă de adversar, a efectuat doar antrenamente. Deloc ușoare, însă, antrenorul Leo Grozavu pregătind un program destul de intens pentru săptămâna trecută, cu două antrenamente pe zi.

De la pregătire au lipsit doi jucători, portarul Tobias Knoflach și stoperul Viorel Lică, ambii fiind indisponibili pentru meciul cu Dinamo. Dacă goalkeeperul austriac a lipsit la ultimele meciuri din motive medicale, Lică s-a accidentat în prelungirile partidei de la Brașov, când a suferit o entorsă.

Nici Ștefan Ștefanovici nu va putea juca contra lui Dinamo, sâmbătă, fundașul stânga adus de la Vaslui fiind suspendat după ce a fost eliminat în confruntarea cu FC Brașov.

În schimb, atacantul Mykhaylo Plokhotnyuk s-a pregătit normal în ultimele zile și ar putea fi în lot pentru meciul cu Dinamo.

Probleme cu terenurile

Vremea ploioasă din ultimele zile le-a dat mari bătăi de cap ieșenilor. Echipa nu s-a putut antrena pe terenul mare, menajat pentru meciul de sâmbătă. Terenul 2 din Copou nu arată nici el foarte bine, fiind îmbibat cu apă pe multe porțiuni după ploile din ultimele zile.

Săptămâna trecută, din dorința de a menaja cele două terenuri, echipa s-a pregătit în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, pe singurul de iarbă din municipiu în afara celor din Copou.

Altfel, oficialii Politehnicii Iași au scos la vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo. Acestea pot fi achiziționate online deocamdată, urmând ca vineri (la o casă) și sâmbătă (la 3 case) să poată fi cumpărate de la stadion.

Meciul dintre Poli Iași și Dinamo, din etapa a 15-a a Ligii 2, are loc sâmbătă, de la ora 16:00.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Narcis POHOAȚĂ 23 Nov. 2022, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă